مادرم به شدت پرخاشگر و عصبی هست... مثلا حرف معمولیش با داد و بیداد یک چیزی و دوبار بپرسی داد و فریاد میکنه. جلو مهمون اکثرا آدمو خجالت زده میکنه با نوع رفتارش و حقیر. محبت کلامی سالی یکبار شاید داشته باشه. دست نوازش اصلا. مهربونی خیلی کم. فضا به شدت متشنج. وقتایی ک از چیزی عصبانی هستی دوستداری کسی بهت کاری نداشته باشه انقد سر ب سرت میزاره و اذیتت میکنه ک التماس کنی خواهش کنی گریه کنی ک منو نادید بگیر بهم کاری نداشته باش من حالم خوب نیس. خواهرام میان میخوایم دور هم باشیم به شدت پرخاشگری میکنه و اونا بالاخره پا میشن میرن خونه هاشون اما من نه ادامه اش با منه. ب شدت اشکمو اکثرا در میاره چون مادره چیزی نمیتونم بگم اشکم در میاد تحمل میکنم ولی خیلی داغون شدم. افسرده و عصبی. و دل نازک. خيلی تحقیر میکنه آدمو ب شدت. ولي من ب شدت بهش میرسم بیمارستان هم رفته من پرستاری کردم ازش من خیلی بهش محبت میکنم اما اون نمی بینه ب ََشدت آزار میده و دلمو میشکونه کارم گریه شده بیشتر روزا آرزوم یه محبت یک گرمی و یه دست نوازش و اخلاق خوبو خنده هست. تو رو خدا اگر مامانتون خوش اخلاقه بیخياله قدرشو بدونید اخلاق نعمته نعمت. دعا کنید برام.