2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قیمت بالا نمیگم.بین اطرافیانم خوبه ولی چندروزه مجازی شروع کردم هنوز خوب نیست

گروه تو ایتا یا بله بزن زدی بده من با دوتا خط تو ایتا بیام تو کانالتو حالا بعد تا زیاد شده بره تو جزو چیزا بعد زیاد شده و ازت بخرن

من دخترمو میبردم کلاس قران یه خانمی میومد این عروسکا میفروخت یه دونه برا دخترم خریدم البته حالت جاکل ...

چه کار خوبی می کنید. 🥺

ان شاء الله خودتون و دخترتون در پناه قرآن کریم باشید همیشه. 

شاید فرسنگ ها با واقعیت قرآن فاصله داشته باشم؛ اما همیشه پدر مرحومم رو دعا می کنم که من رو مدرسه قرآنی ثبت نام کرد. 🥺🥺🥺❤❤

باقیات الصالحات محشری برای خودتون گذاشتید. 🥺❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
این که مال دخترمه😅.ولی همین مدل و همین سایز بخوام ببافم ۷۰ تومن

جدی ، من کلی بافتم به بچه ها دادم همینجوری کاش میفروختم😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊