2777
2789

من از دیروز تاحالا به هرکی ریکوعست میدم میپره و یه متن میاد ک بعضی از فعالیت هارو محدود کردیم 

برای شماااهایی‌ ک پیش اومده درس شده یااانه؟

بیا توت فرنگی بردار🍓

اره یه بار اینجوری شدم بعد درست شد نمیدونمم چرا

خداروشکر 

پس از طرف اینستا بلاک شدم تو یرور شاید زیاد فالو انفالو کردیم اینستا اینجوری کرده 

باید چنروزی صبر کنم 

بیا توت فرنگی بردار🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماهه اینطوریه دیگه هم درست نمیشه پیجم با کلی زحمت حروم شد😪

یا خدا یا خدا نگو چرا اینطوری شدی کلا ریپورت شدی؟ رفتی گوشی فروشی؟ با شماره خودت پیج زدی؟

بیا توت فرنگی بردار🍓

با ایمیل زدم الان دیگه کلا بلاکم دیگه گفتن درست نمیشه البته یه بار هک شد پیجم😪

من هرکاری میکنم پیجم درس نمیشه الان ۳ روزه رمز شماره ایمل همه چیش اوکیه ۵ ساله دارمش تاحالا هیچ مشکلی نداشته 

ن اصلا کامنت میزارم ن استوری زیاد ن فالو میکنم زیاد پیجممم پیوی یهو اومد اینجوری شد تو دوتا پیجامم‌ شده

بیا توت فرنگی بردار🍓

من هرکاری میکنم پیجم درس نمیشه الان ۳ روزه رمز شماره ایمل همه چیش اوکیه ۵ ساله دارمش تاحالا هیچ مشکل ...

واقعا به یه گوشی فروش نشون بده شاید بتونی اوکی کنه من کلا دو سه ماه پیچ زدم فعالیتمم زیاد به خاطر این پرید

گفتین حس ششمتون قویه 

میتونید حدس بزنید آیا به خو استم 

میرسم؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم