2777
2789

سلام 

هفته نه هستم دیروز رفتم واسه تشکیل قلب گفتم صداشو میشه بشنوم گفت پنج ماهگی صداشو مشنوی الان نمیشه 

الان از یکی دیگه پرسیدم میگه همون هفته نه هم میتونستی 

ایا واقعا دکترم الکی گفته نمیتونی بشنوی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو سونو اول همو روزای اول ک رقتم فهمیدم ب سونو گفتم سالمه گفتش اره اینم صدا قلبش گفتم مگه الان قلبشم صدا داره گفت پ چی 😁 ولی تو ماهای بعد براحتی قابل شنیدنه فکنم ۴ هم بشه 

دخته جنوبوم 😆😄

منم تو ۹ هفته صداش رو شنیدم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

عزیزم قلب از هفته پنجم تا هشتم تشکیل میشه و صداش از طریق دستگاه سونوگرافی میشه شنید من برا هر سه تا بچه هام هفته شش رفتم شنیدم 

اونی که دکتر گفته منظورش اون دستگاهی هست که تو مطب دکتر یا بهداشت که از پنج ماهگی میشه باهاش صدا ضربان قلب شنید 

دکتر نمی خواست بزاره میخواست زود ردت کنه بري اینو گفته 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

عزیزم فقط به بهونه شنیدن صدای قلب نرو سونو...حالا وقت داری زیاد میشنوی... اگه سونو اول بهت گفت وضعیت خوبه و بارداری خارج رحم نبوده و همه چی مرتب بوده دیکه نرو سونو تا نوبت بعدی دکترت بگه .. اون وقت تاکید کن صدای قلب رو هم میخوای بشنوی آخه به هر بهونه سونو رفتن خوب نیست واسه جنین

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
وقتی روح دمیده میشه قلبم شروع به کار میکنه فکرکنم زوده

روح از چهارماهگی دمیده میشه ربطی به قلب نداره قلب از هفته پنج تا هشت تشکیل میشه و ضربان داره 

بخاطر این که اجازه سقط تا قبل از چهارماهگی.میدن بعدش جنین روح داره و حرکاتش ارادي میشه قبل چهارماهگی غیر ارادي هست 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

[QUOTE=46363893]ممنون پس باید یه سونو دیگه برم [/QUOTE

زعزیزم میشه شنید ک اما بخاطر ضررش تو هفته پایین میگن

من سر بچه اولم همون 8 هفته شنیدم 

سر این بارداریم دیدم نزاشت گفتم صداشو میخوام بشنوم

گفت در حد دوپالس برات میزارم واسه بچه ضرر داره

بزار بزرگتر شه بعد هرچقد خواستی میزارم بشنوی

خیلییی دکتر خوب و مهربونیه

روح از چهارماهگی دمیده میشه ربطی به قلب نداره قلب از هفته پنج تا هشت تشکیل میشه و ضربان داره  ...

منم گفتم فکرکنم یعنی مطمئن نبودم.ولی بعضیا دیرتر صدای قلب جنین متوجه میشن داشتیم این نمونه ها