2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه پسر دارید

446 بازدید | 22 پست

خواهش میکنم به هرچی اعتقاد دارید پسرهاتون رو درست تربیت کنید 

بهشون یاد بدید یه دختر با هزار امید و آرزو میاد خونه شوهر

یه دختر دلش میخواد صدش رو بذاره در مقابل شوهرش هم صدش رو بذاره 

یه دختر عشق میخواد توجه میخواد 

کاش تا وقتی عاشق و شیفته مامان و خانوادشونن تا وقتی الویتشون اونا هستند نه همسر و بچه هاشون تا وقتی همه فکر و ذکرشون و ترجیحشون اونا هستند نمیرفتند یه دختر رو که دنبال تکیه گاهه دنبال آرامش و خوشبختیه دنبال کسی هست که صدش رو براش بذاره اونم صدش رو بذاره ازدواج نکنند

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اول به فکر خودشونن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

من هرچی داشتم و نداشتم گذاشتم وسط 

من زندگی و شوهرم رو گذاشتم اولویت 

بخاطرش حتی به خانوادم به خوبی فهموندم که شوهرمه اولویتمه 

ولی اون چی 

تا اسم خانوادش میاد شل میشه 

من فقط باید بشینم یه گوشه و با حسرت نگاه کنم 

چشم .شما هم به دختراتون یاد بدید که حد اعتدال را رعایت کنند  ما ی نکنند که پسر را از مادر دور کنن .محبت پسر به مادر را از مادر دریغ نکنید .بعضی دختر ها همه چی را به ای خانواده خودشون میخووان انگار نه انگار پسرهم خانواده داره 

درسته ولی ماها باید چشامونو‌م‌قع ازدواج باز کنیم خدا عقل داده استفاده کنید

موقع ازدواج من از کجا بدونم تو شرایطی که بعدا پیش میاد عکس العملش چیه 

از کجا بدونم مامانش الان بگه شبه اون میگه میدونم روزه ولی نمیتونم رو حرف مامانم حرف بزنم 

من چون شوهرم خیلی خوبه دوست دارم پسرامم مثل باباشون شوهر خوبی باشن

ولی تو همین نینی سایت همش میگن بچه دختر خوبه پسر بی وفاست زن بگیره خانوادشو فراموش میکنه ...خوب متاسفانه همین پیش فرضا که تو ذهن مامانا ایجاد میکنن باعث میشه در آینده که مادرشوهر شدن چشم دیدن عروسو نداشته باشن

موقع ازدواج من از کجا بدونم تو شرایطی که بعدا پیش میاد عکس العملش چیه از کجا بدونم مامانش الان بگه ش ...

دوران قبل ازدواح برا شناخته نه هبجاتی تصمیم ‌گرفتن و‌سریع وابسته شدن 

امکان‌نداره طرف خودشو‌لو نده 

شما کمکاری کردی احتمالا