2777
2789
عنوان

زندگیم داره بخاطر یه بچه کوچیک بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 24 پست
شوهرم‌میگه حتی اگه بچه هم بیاریم از دوست داشتن این کم نمیشه و بازم بغلش میکنم مشکل من حرف های جاریمه ...

الان اینجوری میگه چون هنوز پدر نشده جاریتم اگه باز این حرفارو زد بگو دیگه هم خون داداششه بچه داداششو دوس نداشته باشه بچه همسایه رو دوست داشته باشه حساسیت به خرج نده شوهرت به خاطر برادرشه که اون بچه رو دوس داره بابای منم قبل اینکه مادرم ماهارو به دنیا بیاره وحشتناک وابسه پسرعموم بود اونم فقط بغل بابام می‌خوابید ولی بعد ما دیگه اوکی شد و چندبار به خاطر ماهم دعواش کرده😂 هنوزم دوسش داره ولی از اولاد واسه آدم عزیزتر نیس

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری میگه چون هنوز پدر نشده جاریتم اگه باز این حرفارو زد بگو دیگه هم خون داداششه بچه داداششو ...

جدی تو هم فکر میکنی بخاطر بچه برادرشه ناز میکنه؟ من فکر میکنم بخاطر جاریمه 

جدی تو هم فکر میکنی بخاطر بچه برادرشه ناز میکنه؟ من فکر میکنم بخاطر جاریمه

نه بابا اگه به خاطر جاریت بود خو به خود جاریت توجه می‌کرد پسرا کلا بچه زیاد دوس دارن الانم که شما بچه ندارین کل توجهش سمت اونه ممکنه واقعااا هم جاریت منظوری از این حرفا نداشته باشه ولی شوهرت مطمئنا به خاطر برادرشه که دوسش داره اون بچم الان کوچیکه و عزیز همه بعدا بزرگتر شه توجه ها بهش کمتر میشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
نه بابا اگه به خاطر جاریت بود خو به خود جاریت توجه می‌کرد پسرا کلا بچه زیاد دوس دارن الانم که شما بچ ...

الان بگو چیکار کنم که به حرف هاش توجه نکنم گلا رابطم با شوهرمم سرد شده از بس حالم بده دیشب بهم گفت حس میکنم مثل قبل دوستم نداری گفتم دارم مشکل من اینه گفت من بخاطر داداشتم بر میدارم بچش رو اصلا توجه نکن به حرف های دیگه شوهرم خیلی دوستم داره از چیزی برام کم نمیزاره اصلا نمیزاره نارحت بشم اما بخاطر این موضوع نارحت بشم اصلا توجه نمیکنه و سرد نر از من میشه

سلام عزیزم خوبی؟

اومدم بهت بگم شوهر منم همین بود

شاید خیلی بدتر

فک کن جاریم هر روز ،وسط روز زنگ میزد بیا پسرم بهونه میگیره برات 

شوهرمم کارشو ول میکرد  میرفت بچه چن ماهه رو میبرد دور دور

یا زنگ میزد ببرتش ارایشگاه برا اصلاح مو

شوهرم هر شب میرفت اونجا و اگه جایی میرفتیم با اونا بچه همش بغلش بود

تازه جاریم کار داشت میداد شوهرم بچه رو نگهداره

اما خبر خوووب

از وقتی پسرمون اومده از زمین تا اسمون تغییر کرده

تا اونجا که ما از عید اصلا ندیدمشون با اینکه تو ی کوچه رندگی میکنیم

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
الان بگو چیکار کنم که به حرف هاش توجه نکنم گلا رابطم با شوهرمم سرد شده از بس حالم بده دیشب بهم گفت ح ...

غلط ترین راه ممکنو پیش گرفتی.حتی حتی اگه یه درصد جاریت منظوری از این حرفا داشته باشه تو داری مطابق میل اون عمل می‌کنی و بین خودتونو خراب می‌کنی اصلا به جاریت اهمیت نده یا واقعا منظوری نداره یا هم اینکه حساسیت تورو فهمیده سعی میکنه بینتون دعوا بندازه تنها کاری که باید کنی اینه بیخیال باشی و زندگیتو مثل قبل چه بسا بهتر بگذرونی تا چشش دراد وقتی شوهرت اینقدر دوست داره با گفتن این حرفا داری یه جورایی بهش بی‌احترامی می‌کنی وقتی چیزی ازش ندیدی نباید به خاطر یه بچه اینقدر بهش شک داشته باشی باور کن بعدا به این روزا میخندی فعلا تازه عروسی و یکم حساس بچه دار که بشین شوهرت اصلا سمت خونه اونا نمیره مستقیم میاد سراغ بچه خودش به خصوص اینکه بچه اولتونم هس اصلا حساسیت نشون نده با حساس بودن همه چی بدتر میشه هروقت شوهرت خواست بره کمک دست اون بچه رو بگیره یه بهونه ای بیار که خودتم مثلا کمک نیاز داری یا بگو بریم بیرون و ...