یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خوبینببخشید پس کدوم تخمین رتبه خوبه؟من فقط برام ام اس بوک میاوردیا تخمین رتبه ها به روز رسانی ن ...
سلام گلم مرسی شما خوبی...تخمین رتبه بخدا اعتماد سخته چون امسال اختلاف نظر زیاد دارن و ترازدهی امسال کمتر بوده رتبه دهی هم تغییر میکنه..منم نمیدونم فقط میدونم ام اس بوک بدبینانه است و بقیه سایتا بروز نشدن..چون تخمین رتبه بنیاد سنجش سال پیش دقیق بود من امسال به اون امید دارم ولی بازم هیچ چیزی قطعی نیست
مرسی قشنگمببین من الان رفتم بنیاد سنجش رو نگاه کردم ولی سهمیه مناطق رو نزده که، فک نمیکنم به اینم بش ...
تو ثبت نام میپرسه فداتشم باید تو سایت ثبت نام کنی..یه لایو هم مدیرعاملش گذاشته بود دقیق با سهمیه ها توضیح داده..ولی آره نمیشه اعتماد کرد فقط باید صبر کنیم