2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبینببخشید پس کدوم تخمین رتبه خوبه؟من فقط برام ام اس بوک میاوردیا تخمین رتبه ها به روز رسانی ن ...

سلام گلم مرسی شما خوبی...تخمین رتبه بخدا اعتماد سخته چون امسال اختلاف نظر زیاد دارن و ترازدهی امسال کمتر بوده رتبه دهی هم تغییر میکنه..منم نمیدونم فقط میدونم ام اس بوک بدبینانه است و بقیه سایتا بروز نشدن..چون تخمین رتبه بنیاد سنجش سال پیش دقیق بود من امسال به اون امید دارم ولی بازم هیچ چیزی قطعی نیست

...Life goes on

سلام گلم مرسی شما خوبی...تخمین رتبه بخدا اعتماد سخته چون امسال اختلاف نظر زیاد دارن و ترازدهی امسال ...

مرسی قشنگم

ببین من الان رفتم بنیاد سنجش رو نگاه کردم ولی سهمیه مناطق رو نزده که، فک نمیکنم به اینم بشه اعتماد کرد.

نمیدونم چرا نتایج رو منتشر نمیکنن آخه

مرسی قشنگمببین من الان رفتم بنیاد سنجش رو نگاه کردم ولی سهمیه مناطق رو نزده که، فک نمیکنم به اینم بش ...

تو ثبت نام میپرسه فداتشم باید تو سایت ثبت نام کنی..یه لایو هم مدیرعاملش گذاشته بود دقیق با سهمیه ها توضیح داده..ولی آره نمیشه اعتماد کرد فقط باید صبر کنیم 

...Life goes on

مرسی قشنگمببین من الان رفتم بنیاد سنجش رو نگاه کردم ولی سهمیه مناطق رو نزده که، فک نمیکنم به اینم بش ...

رتبه هم نمیدن چون منتظرن فرهنگیان تایم انصرافش رد بشه هم ترازی کنن. فرهنگیان تا 6 مهلت داره انصراف بده گفتن تا 8 رتبه هم میاد

...Life goes on