2777
2789
عنوان

یاد گذشتهها خوش

105 بازدید | 9 پست

سال ۸۴ اینا بود...کامپیوتر خریده بودیم میرفتم کارت اینترنت از دکه روزنامه فروشی می خریدم وصل اینترنت شم

یوزر و پسورد میزدیم چند دقیقه صدای بوق ها و نویزهای مختلف رو می شنیدیم و وارد دهکده جهانی میشدیم

یکی دو سال بعدش اگه سوالی داشتم و از همسرم می پرسیدم و جوابمو به سردی جواب میداد منم وارد گوگل میشدم و سرچ می کردم

و گاهی سرچ هام منتهی میشد به نی نی سایت..چند سالی این مدل گذشت و من شدم یه زن مستقل😂

خلاصه سال ۸۹ ناخواسته باردار شدم و دیگه دل و زدم به دریا و نی نی سایت عضو شدم

یادش بخیر

چقد دوست خوب پیدا کردم..چقد با هم گفتیم و خندیدیم و گریه کردیم 

تو گروه مامانی ۸۹ یی بودم

پاییز صبا به دنیا اومد

اما نشد که بمونه سال ۹۰ بخاطر سیروز کبدی که علتشم مشخص نشد از دنیا رف

خلاصه تا سال ۹۴ تو تاپیک غم ها و افسردگی ها و ریزش موها و تاپیک مثبت اندیشه ها شناور بودم تا اینکه تل گر ام وارد شد و همه دوستانم رفتند...

من همچنان نی نی سایتم و تمام سرچ هام اینجاست

به همه دوستانم گفتم موضوع سرچ رو بزنید اخرش بزنید نی نی سایت 😂😂

چقدررررررسخت

خداوندصبرت بده

الان بچه داری؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان،، واقعا نی نی سایت قبلا خوب بود!! خیلی  فهمیده بودن کاربرا!! من چندسال خواننده خاموش بودم!! 

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

سلام لطفا تاپیک دوران آشنایی رو برام گزارش بزنید ممنون میشم میخوام پاک بشه .هر کی گزارش زد بگه براش ...

گزارش زدم ولی من ازطریق سایت ازدواج کردم وراضیم وبه همه حتی بچه هام توصیه میکنم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......