2777
2789

من فکر میکنم قدیم ها که فقط مجری ها و بازیگرها مقابل دوربین‌ها بودند،اونها بودند که کارهایی روی صورتشون  میکردند که شاید ضرورتی نداشت اما موجب میشد تصویرشون بهتر باشه

فکر می‌کنم الان توی مترو و خیابون و دانشگاه دخترهای زیر 30 سال که گاهاصورتهاشون مصنوعی شده و راضی اند به خاطر اینه که دائم در معرض دوربین و سلفی اند. و موقع سلفی احساس بهتری دارند. اما گاها در ارتباط چهره به چهره حس خوبی به آدم  منتقل نمیشه. 

شما هم این طور فکر میکنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد دیروز یکی رو دیدم که اصلا تو این کارا نیست سنشم بالای چهل و پنجه

ابروهاشو کشیده بود و لباش رو ژل زده بود وبه نظرم غیر طبیعی شده بود یا دوتا از جاریام که لباشون درشته باز میرن ژل میزنن

همش چشم و هم چشمیه نه صرفا برا زیبایی

دقیقا

اگر مایلی بیا در شرکت لیاتیم فروش محصولات پوست و مو 

نچرالی یعنی رسیدگی طبیعی

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی