2777
2789
عنوان

با به به چه چه تشریف فرماشین(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 56 پست

وای اش رشتههههههههههههههه خیلی دلم خواست نکنید از این کارها عکس نذارین  مگه ازار دارین شما 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگی کمپوت چه جوری درست کردی؟

بله البته نمیخواستم زیاد باشه 3تاسیبو تمیز کردم تخمو پوستو برداشتم گذاشتم تو آب سرد سیاه نشه تو دیگ 2لیوان آب ویه نصفه لیوان شکر گذاشتم رو گاز اینکه قل قل کرد و قوام اومد قشنگ سیبارو از آب دراوردم با وانیل،گلاب ریختم توش سرشو گذاشتم سیبای من ترشو کاملا صفت بوده زمان پختش همش 10دقیقه بود شما مراقب باش زیاد نپزه که له شه با چنگال فرو کن توش رفت قشنگ یعنی آماده برای شربتشم کافیه تو یه کاسه آب چند قطره از اونو بریزی اگه خودشو گرفت یعنی خوبه همین دوستم خیلی راحته

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
من پختمش تو سرکه آماده خوردنه    

ترشی لبو درست کردم اونو پختم واسه ناهار خوردیم عالی بود،  ولی ترشی مخلوطم با ترشی کلم قرمز حداقلش یه هفته وقت میخوان

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
وااااای آش دوغ چرا با روح آدم بازی میکنی!؟ چند وقته درست نکردم!     اهل کجایی؟

اهل تبریزم ولی اهر به دنیا اومدم بهبه کاستو بیار یه کاسه مهمون ما

من و عشقم باهم یه کاربری هستیم پس تو تاپیکای زنونه نفسم رو اذیت نکنید