2777
2789
عنوان

اخرالزمان شما چه روزی بود

513 بازدید | 23 پست

صبح که پاشدم خونه تنها بودم چشمام از گریه زیاد درد میکرد و باز نمیشد و تبم قطع شده بود دیگه نمیلرزیدم خونریزمم بند اومده بود

یادم اومد چجوری دیشب از درد میپیچیدم به خودم و شوهرم تو اون حال منو ول کرد که بره خونه مامانش بخوابه و بهم گفت اصلا حوصلتو ندارم

صبح که پاشدم برعکس دیشب روحم درد نمیکرد

انگار بی حس شده بود

یه چیزی ته وجودم میگفت بذار هرچی میخاد بشه بشه بلاخره باید روی واقعیشو میشناختم

باورم نمیشد تو خونه ایی که با عشق ساختیمش بشینم با صدای بلند گریه کنم و شوهرم چون گریه هام نمیذاشت بخابه رفت خونه مامانش🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دیشب با خونریزی و تب چهل و لرز شدید بهم گفت حوصلتو ندارم خوابم میاد و رفت

یعنی پریودی؟عزیزم برای خودت چای نبات درست کن بخور یک مسکن هم بخور .بخودت برس مردا بعضیاشون همینن.خودتوقوی کن چاره ای نیست.شایدبراش عادی شده دردات

چون خیلی باهام بی رحمه فک کن تو اوج حال بد تنهام گذاشت گفت حوصلتو ندارم

پریودی؟؟؟ عزیزم مردا مثل ما خانما نیستن اولا زیاد حوصله ناز کشیدن ندارن بعد اونا سرکار میرن شب واقعا خسته هستن و نیاز به استراحت دارن نمیگم کار شوهرت درست بوده نه ولی اون حتما با خودش فکر کرده شما دادی شلوغش میکنی برا همین و بخاطر خستگی رفته خوابیده 

یعنی پریودی؟عزیزم برای خودت چای نبات درست کن بخور یک مسکن هم بخور .بخودت برس مردا بعضیاشون همینن.خود ...

اره هم پریودم هم سرما خوردم و خیلیی استخون درد و تب شدید داشتم دیشب ولی اینکه من بمیرم براش مهم نبود رفت که خدشه ایی به خوابش وارد نشه

وقتی بابام 🖤رفت پیش خدا و من روی دو پا کمر خم رفتم بدرقه اش اما وقتی مادرم ❤رفت دیگه نتونستم رو دو پا برم یادمه خبرش رسید چهار دست و پا تا ماشین افتان و خیزان خودم و رسوندم😭😭😭...والله این دو روز در عمرم قابل گفتن با کلمات نبود و روز محشر و قیامت ارزوم بود دیگه دنیایی نبود چشام از سو رفته بود و جایی و نمیدید درد نبود رنج امیخته با مرگ بود...

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔