دوستان یکی از رفیقام مدام میگه چشام شوره آخه من کاری نمیکنم ک بخوام چشم بزنم بهش گفتم خوشم نمیاد از این حرفا بازم بهم میگه ... واقعا چشم شورم ؟ باید باور کنم ک هستم بخدا یعنی چی یعنی من آدم حسود و حریصی ام که همش اینو بهم میگه؟
یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
چشمای بعضیا دست خودشون نیست پسر عموم اینطوریه خودش میگه ما باورمون نمیشد تا اینکه گف گوشیتو بردار الان چشش میکنم منم گذاشتم جلوش فتم چشم کن بعد رفتنش صفحش ترک خورد باورت نمیشه حتی زمینم نخورده بود ک ترک خورد 😂😂😂
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منم این مشکلو دارم. یه بار دخترداییم یه انگشتر داشت بهش گفتم چقدر نازه. واقعا از رو حسادت نبود تعریف کردم. جلو چشم جفتمون انگشتره شکست. بعد اون فکر کرد چشم زدم. خودمم داره باورم میشه چشمام شوره درصورتی که اصلا حسود نیستم🥲
چشمای بعضیا دست خودشون نیست پسر عموم اینطوریه خودش میگه ما باورمون نمیشد تا اینکه گف گوشیتو بردار ال ...
واسه من از این اتفاقا نیوفتاده این رفیقم تا اتفاقی واسش میوفته میگه تو چش زدی
دو بار میخواستم برم بیرون خوش بگذرونم بهش گفتم میخوام برم بعدش یجور حالم بهم خورد انگار ک واقعا باور نکردی بود یعنی اگه شوق چیزی هم داشته باشم بازم چشم زدنه؟
🦒 زرافهی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویهی بالاتری میبینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه میتونم با یه لگد فیل بندازم!میگن زرافهها کمحرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز میبینیم که بقیه نمیبینن.یه زرافه هیچوقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه میبینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی میکنم..قدم بلنده،حوصلهام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافهی سایت هستم.یه زرافهی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲
منم این مشکلو دارم. یه بار دخترداییم یه انگشتر داشت بهش گفتم چقدر نازه. واقعا از رو حسادت نبود تعریف ...
آها واسه من از این اتفاقا نیوفتاده فقط خیلی ب خودم اهمیت میدم شاید دو سه بار ی اتفاقی افتاده خواهرم میگفت تو چشمت شوره اینجوری شده بعد میگن حالا طرف اندازه خرسی خورده بعد روش قهوه خورده مریض شدع میگن تقصیر توعه😐💔من فقط گفتم فلانی رفت تهران اصلا هم منظوری نداشتم