2777
2789
عنوان

تورو امام حسین کمک

73 بازدید | 13 پست

کسی که دوسش دارم چند شبه خیلی گوشیش مشغوله حتی الانم یه ساعته گوشیش مشغوله میگه رفیقمه به نظرتون راست میگه نکنه داره خیانت میکنه توروخدا بگید😭😭😭😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭

نکنه بلاکی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیشه همینجوری نظر داد

به غیر از اینکه گوشیش اشغاله

دیگه چه چیزای مشکوکی دیدی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بهش زنگ زدم پیام داده بات تماس میگیرم یعنی با یکی  دیگه حرف میزنه 

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
آیا اونقدر که ایشون برای شما مهمه شماهم براش مهم هستید؟😐

نمی دونم🙂

والا نمیشه همینجوری نظر دادبه غیر از اینکه گوشیش اشغالهدیگه چه چیزای مشکوکی دیدی

چند روزه زیاد برام وقت نمیزاره بیشتر گوشیش مشغوله🙂

با یه اکانت دیگه به صورت ناشناس بهش پیام بده

پروفایلش دخترونه باشه ولی اسم خاصی نزار

بگو سلام عزیزم با اکانت جدید اومدم

تماس تلفنی های دیشبمون خیلی خوش گذشت

بازم صحبت کنیم؟ ببین چه جوابی میده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

با یه اکانت دیگه به صورت ناشناس بهش پیام بدهپروفایلش دخترونه باشه ولی اسم خاصی نزاربگو سلام عزیزم با ...

خیلی زرنگه میترسم لو برم ولی همین کارو میکنم خیلی یخ زدمه🙂

خیلی زرنگه میترسم لو برم ولی همین کارو میکنم خیلی یخ زدمه🙂

نهایت تلاشتو بکن تا طبیعی پیش بری و سوتی ندی

سخته ولی از هیچکار نکردن بهتره

نهایت تلاشتو بکن تا طبیعی پیش بری و سوتی ندیسخته ولی از هیچکار نکردن بهتره

ممنونم ازت