2777
2789
عنوان

ازمادری کردن واسه بچه هام خسته شدم

792 بازدید | 40 پست

نه میتونم جلو بچه ها ازخستگی هام ناله کنم 

نه میتونم تفریح برم 

نمیتونیم خودمو همسرم کنارعم ۲۰بشینینم بچه توچشممون درش میارن 

همش بخاطر حرفای مردم  که میگفتن ناز میمونی سه تا بجه قد ونیم قد گرفتار خودم کردم

الان به مرحله ای رسیدم 

که میگم کم اوردم از اونجاش 

که منتظر میمونم تا بخوابن بشینم یکم میوه به دلم بخورم بدون سرصدا

نسکافه ای درست کنم فیلم مورد علاقه مو بزارم ببینم اما دیگه به ساعت ۴میکشه بعدشم خوابم میادواقعا مادری کردن خیلی خیلی سخته اونم دست تنها توشهر غریب الانم مردم که اصلان  ارتباط نمیگیرن باهم ،همه انگار افسرده شدن بخاطر شرایط مالی وروحی

الان دست گذاشت تو یخچال یه میوه برداشتم گاز زدم متوجه شدم این میوه چقد الان بیشتر میچسبه تا روز کع جلو بچه میشینم میخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه این سختیا کفاره گناهانت میشن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

روحت  چ جسمت خستس نیاز ب کمک داری وگرنه از مادر بودن خسته نشدی اینو بدون همه مثه خودت گاهی خسته میشن یکم زودتر بخابون ک دوساعت راحت باشی برا خودت

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

عزیزممممم

مامان مهربوووون :(

آره واقعا خیلی سخته 

من تجربه نداشتم ولی میتونم تصور کنم چه کار سختی انجام میدی

اگه یه کم بزرگتر شدن و از آب و گل در بیان شاید کار شماعم راحت تر شه 

و این که هیچ شرایطی وجود نداره که شما در طول روز بتونی تایم شخصی داشته باشی ؟ مثلا بچه ها کلاسی برن، کاری کنن ؟ 

مگه مجبور بودی ی تنه بحران جمعیت کشورو حل کنی

ملت ی جوری میگن از مادری خسته ایم انگار بچه خودش درست شده ... عجبی پررو هم هستین وظیفه وقتی میزایی نگهداری کنی 

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤

مگه مجبور بودی ی تنه بحران جمعیت کشورو حل کنیملت ی جوری میگن از مادری خسته ایم انگار بچه خودش درست ش ...

چقدر بی درک و فهمی 

خودت بچه داری ؟ ادم ی وقتایی از حجم مسئولیت مادر بودن خسته میشه وگرنه ی تار موی بچش رو به کل دنیا نمیده

چقدر بی درک و فهمی خودت بچه داری ؟ ادم ی وقتایی از حجم مسئولیت مادر بودن خسته میشه وگرنه ی تار موی ب ...

خسته میشه ؟ ینی قبل از زاییدن نمی‌دونست خستگی داره عجبییی

این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤