2777
2789
عنوان

رشد سریع مو اگه میخوای بیا

3720 بازدید | 16 پست

سلام یه سری روش برای بلند شدن مو که خودم امتحان کردم رو میخوام باهاتون به اشتراک بذارم.

اگه دوس داشتید ممنون میشم به تایپیک دیگه‌م سر بزنید و توو نذرم کمکم کنید

۱-آزمایش خون بدید مشکلی نداشته باشید

۲-قرص بیوتین،آهن،ویتامین دی فراموش نشه

۳-به مدت ۱هفته به پشت بخوابید و سرتون رو به صورت وارونه به مدت۷دقیقه از مبل/تخت اویزون کنید راجعبش تو یوتیوب فیلم زیاده حتما ببینید،یک هفته نباید بیشتر باشه که گردنتون اسیب میبینه دوباره۴هفته بعدش انجام میدید بستگی به کارایی که میگم داره و رسیدگی خودتون‌....صد درصد توو یک هفته ۲سانت رشد میکنه

۴-کراتین اصلا نکنیددددددد التماستون میکنم

۵-نسبت به طبع سرتون روغن تراپی کنید

(۱-فرق سرتون رو بازکنید،دستتون رو بذارید کف سرتون اگه کم کم گرم شد۲-اگه جنس مو نازکه(نه بخاطر رنگ و دکلره و کراتین نازک شده باشه)۳-ریزش مو کناره سر و پراکنده‌س۴-زود سفید شدن مو ،طبع سرتون سرده)

۱-موضخیم۲-ریزش بیشتر از فرق و وسط سر۳-فرق سر را باز و دستتو بذار کف سرت سریع داغ شد طبع سرتون گرمه

۶-کلا سعی کنید توو هفته۲بار حموم برید هر۳روزیبار ولی اگه موهاتون زود چرب میشه۲روزیبار

-با آب داغ و یا گرم سرتو به هیچچچ وجه نشور/بشین و سرتو بشور(ایستاده شستن باعث ریزش مو میشه)/-شامپو مخصوص مو خودتو بزن/-ماسک مو به هیچ وجه به کف سرت نخوره/-اگه ریزش داری شامپو سبغ مخصوص مو خودتو از عطاری بخر که باعث رشد مو هم میشه/-اگه کف سرت خارش داره سرکه سیب۱قاشق با ۱لیوان اب قاطی کن و به کف سر بزن بعد۲دقیقه بشور یا شامپو کتوکونازول از داروخونه بخر/-از حموم اومدی بیرون به هییییچ وجه موهاتو لای حوله نپیچ و نذار به امان خدا...موهاتو۳قسمت کن به هر قسمت۲قطره روغن نارگیل طبیعی حتمااباشه بزن و سریع بباف(این روش باعث میشه موهاتون وز و پف نشه)/سشوار و اتو اگه مو سالم و بلند میخوای دورشو خط بکش بذار حالت طبیعی خشک بشه

اینارو بخونید تا ادامه‌شو ماسک و ....بنویسم

روغن هایی که میگم اصلا از عطاری و داروخونه نخرید یا مونده‌س یا مواد افزودنی داره از روغن گیری طبیعی بخرید

طبع سرتون اگه سرده، از روغن طبع گرم استفاده بشه:بابونه+زیتون+بادام تلخ+کرچک+سیاهدانه+نارگیل+نعنا+اسطوخودوس+کنجد+کتان

طبع سرتون اگه گرمه، روغن سرد باید استفاده بشه:بنفشه+سدر+آلوورا+آووکادو+جوجوبا+دم اسب

نیازی نیست همشو تهیه کنید چون توو ماسک هاتون نباااااید بیشتر از دو روغن اضافه بشه نهایت دو یا۴تاشو لازم داریم

دوتا که توو ماسک میریزم به کف سر میزنیم دوتا دیگه‌شو قاطی میکنی از هرکدوم۲قطره به ساقه مو میزنی

من چون طبع سرم سرده ماسک موهایی که میذارم برای طبع سرده،طبع سرتون اگه گرمه روغن هایی که گفتم واستون مناسبه رو بزنید و مواد دیگه ای هم که میگم رو قبلش سرچ کنید ببینید طبش به سر گرم هم میبفته یا نه!!!

خوب طبع سر سرد نباید بیشتر از دوبار در هفته حموم بره:

حمام اول:

آب پیاز/ قرمز باشه خیلیییی بهتره/(رنده ریز کنید آب پیازو بریزید توو ظرف(من مشکلی با بوش ندارم و مهم واسم اینه موهام جون بگیره شما هرطور ک صلاح میدونی میتونی هم نریزی ولی گوگرد بالایی که داره باعث رشد مو میشه+جوشانده رزماری+آب برنج+روغن نارگیل+روغن بادام تلخ به کف سر زده۴۰دقیقه الی۱ساعت بعد بشورید

داخل حمام موهاتو اصلااااا چنگ نزن،موهات بذار بریزه روی کمرت و فقط کف سرتو بشور اونم با نرمی انگشت نه ناخن خیلییییی هم اروم...کف شامپو روی ساقه مو میاد و تمیزشون میکنه(وگرنه موهات به مرور موخوره میگیره,کات میشه و میشکنه,وز میشه بعد حموم)

بعد شستشو و آبکشی  جوشانده اسطوخودوس رو همینطور که موهات خیسه فقط به کف سر بزن(به ساقه نخوره که باعث خشکی ساقه میشه) بعد بدون آبکشی بیا بیرون و کارایی که اول گفتم بکن سه دسته کن و به هردسته۱ـ۲قطره روغن نارگیل و بباف و.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهیه جوشانده رزماری:

۲لیوان آب بریز توو قابلمه جوش اومد+۲قاشق رزماری(من خشک‌شو از عطاری خریدم ولی میگن تازه‌ش بهتره) اضافه کن+من یکم چای سبز و ۳تا دونه میخک هم میندازم+ یکم که قل زد +شعله کم و در قابلمه رو بذار تا۲۰-۲۵دقیقه بذار بمونه+زیرش رو خاموش کن+۱ساعت بذار رزماری تووش بمونه(درقابلمه رو برنداری) بعد صاف کن و بریز توو (آب پاش اپلیکاتور روغن تراپی) توو دیج‌ی کا‌لا سرچ کن میاره ،اگه نداری بریز توو یه ظرف و با سرنگ بزن به کف سرت اگع جوشونده‌ت زیاد بود که هست صد درصد بریز تو یه قوطی شیشه ای بعدا استفاده کن تا یک هفته میتونی استفاده کنی

طرز تهیه جوشانده اسطوخودوس:

۲قاشق غذا خوری(ازعطاری خشک‌شو خریدم)+۲لیوان آب+بذار روو گاز درشو بذار+بعد از جوش اومدن زیرش کم و۲۰دقیقه با شعله کم به ارومی قل بزنه+بذار یکم اسطوخودوس بمونه توو اب بعد۲۰دقیقه صاف کن این برای داخل حموم بعد شستشو و نیازی به ابکشی نداره

حمام دوم:

نخود آسیاب شده+روغن سیاهدانه+کرچک+زرده تخم مرغ

به مدت۲ساعت روی سر بمونه و برو حموم....

نخود آسیاب شده یکم نیاز به زمان داره که از روی مو پاک بشه،پس اول زیر اب ولرم رو به سرد نگه دار خودش جدا میشه

بعد شامپو همون‌طور ک گفتم اروم و....بشور و ‌قبل بیرون اومدن آب برنج  رو بزن به موهات(بدت میاد میتونی بعدش آب بکشی من نمیشورم میام بیرون آب برنج رو با رزماری حموم قبلی‌م میکس میکنم میزن و میام بیرون)

طرز تهیه ماسک نخود و برنج رو پایین میذارم

ماسک نخود:

۲قاشق نخود شسته شده+۱لیوان اب+۸ساعت که خیس خورد(من شب تا صبح میذارم)٫اب نخود خیس خورده رو دور نریز٫نخود را کامل له له له میکنی مثل پودر بشه/

۳قاشق از آب نخود خیس خورده+نخود آسیاب شده+زرده تخم مرغ و روغن ها قاطی کرده و ب کف سر میزنی و....

طرز تهیه ماسک برنج:

۳قاشق برنج شسته شده+۲لیوان اب،توو ظرف شیشه ای باشه(ظرف پلاستیکی خوب نیس) وحتما در داشته باشه

۲روز میذارم توو یخچال وهربار سر یخچال میرم حسابی ظرفو تکون میدم دوباره میذارم سرجاش

میتونید ببرید توو حموم بعدشستشو بزنید و اب بکشید بیاید بیرون+میتونید اب نکشید+میتونید بذارید دوساعت با ماسک نخود و....که گفتم قاطی کنید بذارید

این حجم آب واسه یکبار استفاده نیس تا یک هفته میشه استفاده کنید

این روش هم که من استفاده میکنه اینه👇🏻👇🏻

۲قاشق برنج رو میشورم با۲لیوان اب و۲میخک و۱۰دونه نخود میریزم توو ظرف درب دار و تا۱هفته میره توو یخچال و هربار سریخچال میرم تکونش میدم

بعد هربار میرم حموم از آبش دوقاشق میریزم توو ماسکم

وقتی یک هفته موند میذارم۱۰-۱۵بپزه ،در قابلمه رو میذارم و شعله هم کم+بعد با پارچه حسابی صاف میکنم موادشو میریزم دور و آبی که گرفتم رو به دست و صورت و قاطی ماسک اون روز میزنم به سرم....

روو بالشتی‌تون حتما ساتن باشه

هفته ای یبار بشورید

۶ماه یبار عوض بشه

موهاتون رو ببافید از کلاه خواب ساتن استفاده کنید(حتی زیر کلاه)

شونه فقط چوبی استفاده کنید

شونه و برس پلاستیکی هاتو بریز دورررررر

توو دستشویی موهاتو بپوشون هرطور که شده تنبلی نکنی

امونیاک ادرار و بخار دستشویی باعث ریزش  مو میشه

امیدوارم ب کارتون بیاد

💙

بااین ماسک هم هرچن وقت یبار پاکسازی کف سر انجام میدم

پودر قهوه+دارچین+۱قاشق روغن مخصوص جنس مو(بالا توضیح دادم)+تخم مرغ برای خواصش

۲۰دقیقه فقط روی کف سر میذارم

و بعدش میرم حموم

تو حموم قبل شستشو با نرمی انگشت یه چن دقیقه ماساژ میدم کللللل کف سرمو

بعد میشورم

زیاد نذارید روو سربمونه میگن مورنگ میگیره

اگه خواستی موهاتو رنگ ریشه بذاری

رنگو درست کن،بریز تو ظرف(سس) تمیزززز

موهاتو شونه بزن

دوسانت دوسانت فرق باز کن

فقط با ظرف سس روو ریش بزن

مورو بذار،دوباره دسته بعدی فرق باز کن و......

ساقه‌تو یکسال رنگ و...نکن

سشوار اصلااااا باحرارت گرم نگیر اب زیاد بخور

قرص کلاژن شبانه بخور

کف سرتو ده دقیقه شبا ماساژ بزن

از سلامت و بلندی موهات بعد یکسال لذتتتتت ببر