سلام یه سری روش برای بلند شدن مو که خودم امتحان کردم رو میخوام باهاتون به اشتراک بذارم.
اگه دوس داشتید ممنون میشم به تایپیک دیگهم سر بزنید و توو نذرم کمکم کنید
۱-آزمایش خون بدید مشکلی نداشته باشید
۲-قرص بیوتین،آهن،ویتامین دی فراموش نشه
۳-به مدت ۱هفته به پشت بخوابید و سرتون رو به صورت وارونه به مدت۷دقیقه از مبل/تخت اویزون کنید راجعبش تو یوتیوب فیلم زیاده حتما ببینید،یک هفته نباید بیشتر باشه که گردنتون اسیب میبینه دوباره۴هفته بعدش انجام میدید بستگی به کارایی که میگم داره و رسیدگی خودتون....صد درصد توو یک هفته ۲سانت رشد میکنه
۴-کراتین اصلا نکنیددددددد التماستون میکنم
۵-نسبت به طبع سرتون روغن تراپی کنید
(۱-فرق سرتون رو بازکنید،دستتون رو بذارید کف سرتون اگه کم کم گرم شد۲-اگه جنس مو نازکه(نه بخاطر رنگ و دکلره و کراتین نازک شده باشه)۳-ریزش مو کناره سر و پراکندهس۴-زود سفید شدن مو ،طبع سرتون سرده)
۱-موضخیم۲-ریزش بیشتر از فرق و وسط سر۳-فرق سر را باز و دستتو بذار کف سرت سریع داغ شد طبع سرتون گرمه
۶-کلا سعی کنید توو هفته۲بار حموم برید هر۳روزیبار ولی اگه موهاتون زود چرب میشه۲روزیبار
-با آب داغ و یا گرم سرتو به هیچچچ وجه نشور/بشین و سرتو بشور(ایستاده شستن باعث ریزش مو میشه)/-شامپو مخصوص مو خودتو بزن/-ماسک مو به هیچ وجه به کف سرت نخوره/-اگه ریزش داری شامپو سبغ مخصوص مو خودتو از عطاری بخر که باعث رشد مو هم میشه/-اگه کف سرت خارش داره سرکه سیب۱قاشق با ۱لیوان اب قاطی کن و به کف سر بزن بعد۲دقیقه بشور یا شامپو کتوکونازول از داروخونه بخر/-از حموم اومدی بیرون به هییییچ وجه موهاتو لای حوله نپیچ و نذار به امان خدا...موهاتو۳قسمت کن به هر قسمت۲قطره روغن نارگیل طبیعی حتمااباشه بزن و سریع بباف(این روش باعث میشه موهاتون وز و پف نشه)/سشوار و اتو اگه مو سالم و بلند میخوای دورشو خط بکش بذار حالت طبیعی خشک بشه
اینارو بخونید تا ادامهشو ماسک و ....بنویسم