2777
2789
عنوان

امشب جلوی همه ضایع شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 36 پست
اول ببین داستان چیه بعد بزار شاید صحنه داشت

از سایت سانسور شده دانلود کردم ولی خال همه گرفته شد به خاطر من

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا به خاطر فیلم ؟حس ناکافی بودن بهت دست داده

خیلی این حس رو دارم هرچقدر به خودم حرفای خوب میزنم باز با یه چیز کوچیک حس میکنم کوچیک شدم

اگه میخواستی با بقیه مث فامیل نگاه کنی کاش چک میکردی اول

من همین کارو میکنم حتی برا خواهرم ک میذارم

آخه یه بار به فیلم گذاشتم عنکبوت..........مقدس

ک شاید خیلیا دیده باشن ، من به خیال اینکه ایرانیه و صحنه بدی نداره چک نکردم ، صحنه اول فیلم طرف بالا تنش لخت بود ، زد جلو خواهرم دید بدتره 

از اون روز ایرانیا رو هم چک میکنم :/

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ما دیشب حلیم داشتیم تو هییتمون بعد پسردایم ۱۶سالشه خیلی دوسش دارم داداش نداشتمه همیشه بهش میگم داداش خیلی باهم خوبیم بعد یکسری دوستای ناباب دورش هستن ک دوس ندارم خرابش کنن چون زمینشو داره جوونه و نادون رفته بود حلیم بهش گفتم زود برو خونتون نمونی تا دیروقت بیرون وگرنه میام می‌کشمت من بجای می‌کشمت گفتم میام می‌خورمت🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

ول کن بابااصلا حس بد به خودت ندهفیلم بوده دیگه تو چیکار کنیمیگفتن زودتر خاموش می کردی

اره بابا زودتر میگفتن برمیداشتم فوری اینجوری که بدتره اخرش دغوام کرد مامانم

منم اگه از قبل دیده بودم قطعا نمیذاشتم، ولی احساس بدش ولم نمیکنه

ما دیشب حلیم داشتیم تو هییتمون بعد پسردایم ۱۶سالشه خیلی دوسش دارم داداش نداشتمه همیشه بهش میگم داداش ...

😂😂اون چی گفت

حق دارین ناراحت باشین، کاش همون موقع که فهمیدین فیلم نامناسبیه قطع میکردین. 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اگه میخواستی با بقیه مث فامیل نگاه کنی کاش چک میکردی اولمن همین کارو میکنم حتی برا خواهرم ک میذارمآخ ...

من ندیدم اونو ولی همیشه قبل دانبود نگاه میکنم تو سایت نوشته سانسور شده یانه با سانسور دانلود میکنم