2777
2789
دکترها ک فقط ادمو میترسونن هروقت میری  ی چیز میگن

عزیز دلم حتی تو 48 ساعت هم از یک و نیم برابر به بالا میگن رشد بتا مناسب, شما خیالت راحت باشه.ماشالله از دو برابر هم بیشتر شده , خب تاریخ تخمک گذاری هیچکس دقیق معلوم نیست,چرا بعضی از این دکترا اینجوری میکنن من نمیدونم واقعا...همچین هفته دیگه ساک حاملگی معلوم بشه کیفشو بکنی...فقط بیا از خودت خبر بده که ما هم شاد شیم از خوشحالیت...خارج رحمی رو هم کلااااا فراموش کن... مبارکت باشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم حتی تو 48 ساعت هم از یک و نیم برابر به بالا میگن رشد بتا مناسب, شما خیالت راحت باشه.ماشالله ...

مرسی دوست خوبم ایشالا ک خبر خوش بشنوم حتما ب شما هم میگم مرسی ک اینهمه مهربونی

خدایا تنهام نزار

عزیزم چون عدد بتات توی 48 ساعت 2 برابر شده بارداریت نرماله نگران نباش. لقاحت شاید دیر انجام شده که توی سونو چیزی مشخص نشد. چند روز صبر کن بعد برو سونو. انشالا مشکلی نیست. واسه من و بقیه منتظرا هم دعا کن

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

دو روز مونده به پری،، ولی از چند روز پیش ۱۵ بی بی چک استفاده کردم همش منفی میزنه ولی ته دلم احساس میکنم باردارم  و خیلی نشونه ها دارم ولی نمیدونم شاید هم نیستم ،،😭😭😭😭

دو روز مونده به پری،، ولی از چند روز پیش ۱۵ بی بی چک استفاده کردم همش منفی میزنه ولی ته دلم احساس می ...

استرس نداشته باش بزار ۲روز از پری بگذره بعد امتحان کن اگرم خیلی عجله داری ازمایش خون بده

خدایا تنهام نزار