میبرمش مهمونی کلن عوض میشه ب همه چی دست میزنه تو یخچال و کمد و کابینت و همه جا سرک میکشه دنبال خوراکی میگرده از درو دیوار میکشه بالا بعد گیر میده بمونیم همونجاشبم بخوابیم با گریه اینازو میگه و مدام گیر میده همش میگه بایدددد بمونیم اینجا شب بخوابیم اینحا با گریه و عصبی و تنش میگه من پاهاشو ماساژ میدم اینم ب هرکی میرسه اونایی ک بیشتر دوست دارم میره پاهاشون ماساژ میده میگم این کارو نکن میگه شماجرا منو ماساژ میدی امشب سر این کارش کلی دعواش کردم کتکشم زدم بخدا که نمیدونم چکارکنم از دستش نه کسی میاد خونمون ن میتونم جایی برم 😓
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونایی رو ک بیشتردوست داره ماساژ میده مثلا حالت محبته اخه خیلی دلسوز و با محبته ولی بلد نیست بازی کنه رفتاراجتماعی نداره کجاببرمش درست بشه جدیداهم فقط ناخن میخوره تیک عصبی گرفته دستاشم میلرزن یکم ازبس سرش داد میزنم و یوقتا بخاطرکاراش هم میزنمش حاضر جوابم هست جواب منو باباشو بزرگتراشم میده
بچه ها کلا از یه سنی تا یه سنی کنجکاو و جستجوگرن ولی اصلا نذار بره پای کسی رو ماساژ بده یا محبت افرا ...
افرین بدم ازاین اخلاقش میاد یکبار چن وقت پیش انجام داد خیلی با زبون خوش بهش گفتم امشب باز تکرار کرد ددیگه گوششو پیچوندم والا نمیدونم ج گلی ب سر کنم از دستش