2777
2789

زیرِ ۵۰۰تومن

میخوام‌جرمگیری کنه و سفید کننده باشه

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

برای من هیچ مارکی سیگنال نشد. عالیه سیگنال

سنسوداین هم خوبه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من هیچ مارکی سیگنال نشد. عالیه سیگنالسنسوداین هم خوبه

سنسوداین استفاده کردین؟سفید کننده جرمگیر پاک سازی و...اینا همه مهمه برام

دندونامو انقد ول دادم دارن خراب میشن خیلی حیفن

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

خمیر دندونی که جرمگیری کنه نداریم من خودم هر شب مسواک میزنم خمیر دندون مریدنت باز دندونام خراب شده

خارجی باید باشه

خاله ام خارجی میزنه مال اون ۷۰۰_۸۰۰ تومنه ولی دندوناش سفید و محکم شده

شاید اگر گیر نیاوردم اونجوری بخرم،من گفتم قیمتش زیر ۵۰۰ باشه که دستم به خریدنش بره،۷۰۰_۸۰۰ خیلیه هرماه پول خمیر دندون بدی

اسم خمیر دندون خالت چیه ؟ از کجا میخره؟

نمیدونم چون قصد خریدشو نداشتم نپرسیدم

از تهران سفارش میده براش میفرستن خارجیه

نمیدونم چون قصد خریدشو نداشتم نپرسیدماز تهران سفارش میده براش میفرستن خارجیه

خوب بگو اینبار برای تو هم سفارش بده 

من مشکلی که دارم اینه بجز مریدنت هر خمیر دندونی بزنم کل دندونام حتی جلویی ها درد میگیره 

نمی دونم بهش عادت کردم یا دندونای من حساسه 

حالا توم امتحان کن ببین خمیر دندونی بجز خمیر دندون خودت بزنی اذیت میشی یا نه 

جدی ها چون من یکی از دوستام دقیقا به خاطر عوض کردن خمیر دندون دندوناش خراب شد 

خوب بگو اینبار برای تو هم سفارش بده من مشکلی که دارم اینه بجز مریدنت هر خمیر دندونی بزنم کل دندونام ...

من یا باید خمیر دندون گرون بزنم یا اصلا خمیر دندون نمیزنم با جوش شیرین و نمک دندونامو مسواک میکردم فک میکردم از خمیر دندون مفیدتره ولی مینای دندونمو از بین برده

برم دندونپزشک دندونامو ببینه جنسشونو ببینه میتونه تشخیص بده چه خمیر دندونی خوبه که باز دندونام درست شه😞

دندونام انگار نازک شدن

اره به نظرم برو پیش دندون پزشک

مرسی عزیزم اره حتما میرم😘