بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم این سایز فولیکول برای چندم پریودیت هست؟ روز سیزدهم پریودی معمولا باید سایز فولیکول 18 یا 19 باشه این سایز شما خیلی کمه....ضخامت دیواره رحم هم خیلی مهمه معمولا بین 7 تا 9 باید باشه تا بتونه لانه گزینی انجام بشه
فولیکول چیه واس من گفته یه فولیگول ۱۷م م ذارم ینی چی؟
فولیکول همونی هست که تخمک داخلشه بعد از روز سیزدهم (البته برای کسانی که مثل من 28 روزی هست دوره هاشون) یا چهاردهم تخمک از داخل فولیکول آزاد میشه و اگه اسپرم در نزدیکی تخمک باشه و مشکلی نداشته باشن لقاح انجام میشه
عزیزم این سایز فولیکول برای چندم پریودیت هست؟ روز سیزدهم پریودی معمولا باید سایز فولیکول 18 یا 19 با ...
من بخاطرکیستم قرص ال دی مصرف میکردم بعدش یکی دوتا مونده بود قرصا تموم بشه ک پریودبشم رفتم سونو دادم خیلی نگران کیسته بودم بعدش اینطوری گفت ک فولیکولام این اندازن یعنی با پریود اینا ازبین میره دوباره میاد یاهمونه؟
عزیزم من سقط داشتم سه هفته پیش رفتم سونو دادم کف دفع شده همه چی توبزگه سونو نوشته فولیکول ۱۷ ...
هر فولیکول در یک روز 1 الی 2 میلیمتر رشد میکنه تا معمولا به سایز 23 یا 24 (در روز 14 پریودی لبته برای کسانی که دوره های منظم دارن و 28 روزی هستن ) برسه بعد از داخل فولیکول آزاد میشه تا در مجاورت اسپرم قرار بگیره اگه اسپرم قوی باشه و تخمک هم مشکلی نداشته باشه میتونه وارد غشای تخمک بشه و لقاح صورت بگیره بعد از سه روز این سلول تخمی که ایجاد شده از لوله های رحمی وارد رحم میشن و اگه ضخامت دیواره رحم نرمال باشه(که معمولا بین 7 تا 9 میلیمتر هست) به دیوراه رحم میچسبه و شروع به رشد میکنه
منم این سومین ماه اقداممه بچه اولمو راحت حامله شدم ولی اقام قرص ریزش مو میخورد توعوارضش خوندم باعث ضعف اسپرم میشه الان دوهفته نخورده ببینم خدامیخواد این ماه باردارشم یاباید برم دکتر