2777
2789
عنوان

میشه یکی راهنماییم کنه،نگرانم

164 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،من دو دفعه نزدیکی پشت هم داشتم به فاصله 3ساعت ،دفعه دوم حین نزدیکی خونریزی داشتم و دیگه ادامه ندادم الان دیدم بازم یه کوچولو خون اومده.خیلی ترسیدم میشه راهنماییم کنید چی شده؟جلوگیری هم نمیکنم برای بارداری

مامانی منتظرتم،تو برنده ای از بین میلیاردها شرکت کننده  

[QUOTE=] چرا اخه اینکارو میکنین دلتون واسه خودتون و سلامتیتون نمیسوزه بخدا من شوهرم همچین چیزی ازم بخواد سرشو ... [/QUOTE]

عزیرم چه ربطی به ارزش قائل شدن داره حتما این وسط موردی بوده که اینکارو کردم دیگه شما اگه جواب سوال منو میدونی بگو وگرنه خودم اعصابم خورده لزومی به این طرز صحبت کردن شما ندارما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی من بد متوجه شدم شرمنده،،اینکه بارها ممکنه واسه هر کسی پیش بیاد اصلا هم عیبی نداره تا امشب کاملا ...

ممنونم الان از صبح شوهرم نذاشته تکون بخورم خودش بنده خدا خیلی ترسید 

واااای راست میگی؟!!!وااای خدا کنه

آخه خودم یه بار بعد رابطه که رفتم دسشویی خون دیدم .حین رابطه هم سوزش و درد داشتم و یکم خونی شد دستمال.بعدش که پریودم عقب افتاد فهمیدم اون واسه بارداری بوده.همینجا هم مشکلمو گفتم یکی گفت شاید بارداری😊

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔