2777
2789

سلام 

دوستان من دکتر بعد ی بارداری خارج رحمم ک منتهی شد ب آسیب جدی ب لوله سمت چپ و عمل لاپاراتومی و درنهایت ترمیم لوله آسیب دیدم تجویز کردن ک باید عکس رنگی رحم بدم بعلت اینکه احتمال میدن بعد ترمیم چسبندگی پیدا کرده باشم و هردو لوله چسبندگی داشته باشه 

از بعد عملم دردای مبهم دارم 

الان برای فردا ب احتمال خیلی خیلی زیاد برم برای عکس رنگی خیلی میترسم کیا عکس رنگی دادن درد داشته؟ 

دردش در چ حده؟ 

راه حلی هست برای کاهش درد یا اصلا احساس نکردن درد؟ 

من میدونم اگ درد داشته باشه برام دردناک میشه بخاطر این دردای مبهم و لوله آسیب دیدم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم اما ممکنه بخاطر اسیبی که دیدید الان حساستر باشید و درد رو بیشتر حس کنید شنیدم بعضیا گفتن درد داشته بعضبا گفتن بدون درد بوده

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
فقط با بیهوشی خوبه

آخه گفتن انجام نمیدن بخاطر اینکه پروسه بیهوشی خودش یک 24ساعت زمان میخوادروز قبل غذا یا نباید خورد یا سبک و طول عکس رنگی یک ربع نیس بعد اون ریکاوری داره و دکتر سونو گفتن انجام نمیدیم با بیهوشی

اطلاعی ندارم اما ممکنه بخاطر اسیبی که دیدید الان حساستر باشید و درد رو بیشتر حس کنید شنیدم بعضیا گفت ...

فوبیای شدید پیدا کردم پروسه ای وی اف رو پیش رو دارم اولین مرحله اش ب اجبار عکس رنگی شده😭😭

لاپراتومی شدین علت خارج از رحمتون چی بود؟

بله دکتر گفتن احتمال زیاد بخاطر عفونت قارچی ک دیر درمان کردم چسبندگی پیدا کردن لوله هام و الان بعد عمل فقط از طریق عکس رنگی میشه فهمید اوضاع لوله هام رو و ممنوع کردن نزدیکی محافظت نشده رو گفتن بازم احتمال خاز

امیدوارم درد نداشته باشید و یه حاملگی راحت و بی دردسر پیش رو اولین بچتونه؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
امیدوارم درد نداشته باشید و یه حاملگی راحت و بی دردسر پیش رو اولین بچتونه؟

ممنون عزیزم 

بله 5سال شد ک چشم انتظارم 

تنبلی تخمدان شدید دارم 

ای یو آی کردم باردار شدم اما خارج رحم ک لولم ترکیدلاپاراتومی شدم الان دکترم گفته فقط ای وی اف ولی قبلش حتما عکس رنگی باید بدی

من ۴ ماه بعدش حامله شدمالبته لوله هام بازه باز بود بدون هیچگونه چسبندگی

خداروشکر عزیزم 

آخه میگن لوله هایی ک چسبندگی دارن درد میکشن اما کسانی ک چسبندگی ندارن درد ندارن