2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می دونین بدیش اینه فردا باید یه آدم خیلی نرمال باشم که هیچ کی از حالم نفهمه دلم می خواد بزنم تو صورت مادرم داد بزنم تمام غصه هام و بالا بیارم دلم می خواد برم یه جای دور دور 

یک ساعت دارم پشت در اتاق آروم داد می زنم و گریه می کنم بچه هام نفهمند هیچی فقط دعا کنید هر کدومتون ب ...

خواهرم نکن اینطوری نکن با خودت زندایی منم یه عمر گریه کرد ضجه زد آخرش چی شد جوون مرگ شد هر چی با خون و دل جمع کرده بود شد مال زن دیگه 

می دونم حرف هام در حد تسلی غمت نیست اما کیه که غم نداشته باشه اصلا خدا غم رو خلق کرد که بنده اش پیشش توبه کنه و گردن کشی نکنه و طلب عافیت کنه 

ایشالا به حق عزت امام حسین حالت خوب میشه 

جای فریاد ذکر لا حول ولا قوه الا بالله رو هزار مرتبه بخون ایشالا حالت کمی بهتر شه 

برات دعا می کنم سبک بشی الهی آمین 😘

از همه ی آدما خسته ام همه ازم سواستفاده کردن می خوام دااااغ بزارم سر دلشون

من به خاطر داغ گذاشتن این کارو نکردم من واقعا از زندگی بریده بودم اما خوب بدون هیچچچچچ احدیییی ذره ای داغ رو دلش نمیمونه جز بچه ی بیچاره ات از اون می خوای انتقام بگیری؟ داغ بزاری رو دلش؟