2777
2789

همسرم گاهی اوقات یهو بهم میگه فعال باش همش سرت تو گوشیته وقتتو داری به بطالت میگذرونی 

در صورتی که من هم درس میخونم هم کارای خونه میرسم و خونم همیشه تمیزه تو مغازه باهم کار میکنیم و به کارای نظافت مغازه میرسم، باشگاه یه مدته بخاطر اینکه خودش کار داره و کسی نیست بمونه مغازه نمیرم، اما میگه فعال باش یه فعالیتی کن وقتتو هدر نده😑😐خب من چیکار کنم؟ 

چه کاری انجام بدم؟ 

بخوام جای دیگه هم کار کنم نمیزاره،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه هنری یاد بگیر زبان بخون یه مهارتی بلد باش 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

نه اون کلا مثل اینکه از زنای کارمند و اینا خوشش میاد 

دوس داشت مثلا شما هم کارمند باشی 

یا اینکه مثلا دوس داره شاید یه حرکت اساسی تو زندگی بزنی 

شایدم خودش کمی خسته شده 

احتیاج داره استراحت کنه شما زندگیو بچرخونی

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

دقیقا همین سوال رو از خودش بپرس

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم کاراتو بکن توچشمش. بذارهمه جاریخت وپاش باشه وقتی رسید خونه بکارات برس  کارت تموم شد درس بخون  ورزش کن از ورزشت وکارایی ک نمیتونه ببینه پست بذار ببینه. خب واسه هرکسی مهمه شوهرش اونو شادوفعال ببینه چون بیشترجذبش میشه