2777
2789
عنوان

خانمهای باردار...

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گیسو خوبی؟ برات پیام زدم توی تاپیکم. عذرخواهی کردم

سلام عزیزم..تاپیکتو دیدم فدات شم خیلی مبارکه مامانی..عذر خواهی چرا..شوخی کردم😂😂😅دعا کن منم..امشالله سلامت باشی هم خودت هم نی نی😘😘😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واى شما كه برا اين چيز اينقدر نگرانى واى بحال بقيه چيزا فردا درد كشاله ران درد شكم نميدونم خارش پوست ويار تكون خوردن نى نى وزنه فشاره 

بابا يكم ريلكس باش

لطفا اگر نظرتون مخالف نظر منه و میخواید بحث کنید ریپلای نکنید 💓 
سلام عزیزم..تاپیکتو دیدم فدات شم خیلی مبارکه مامانی..عذر خواهی چرا..شوخی کردم😂😂😅دعا کن منم..امشال ...

مرسی عزیزم ایشالا شما هم به زودی خبر بارداریتو بدی و با هم منتظر تولد تنی نی هامون باشیم

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
مرسی عزیزم ایشالا شما هم به زودی خبر بارداریتو بدی و با هم منتظر تولد تنی نی هامون باشیم

فدات بشم با دعای شما عزیزانم😘😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
 واى شما كه برا اين چيز اينقدر نگرانى واى بحال بقيه چيزا فردا درد كشاله ران درد شكم نميدونم خار ...

درد کمر 😖😖😖

من که نمیتونم مثل آدم رو باسنم بشینم 😐 همش باید لم بدم

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...
 واى شما كه برا اين چيز اينقدر نگرانى واى بحال بقيه چيزا فردا درد كشاله ران درد شكم نميدونم خار ...

آخه من یه بارداری پوچ داشتم. یه روز صبح بلند شدم دیدم اصلا درد سینه ندارم و شبش سقط کردم. الان برا همین میترسم. خه هنوزم سونو قلب نرفتم

قربون بودنت برم پسرم... 
من داشتم زیاد خیلی حساس بود اوایل اگه دست کسی میخورد بهش😂جیغ میزدم الان کمتر شده

منم دو سه هفته مداوم و زیاد داشتم. الان چند روزه فقط صبحها که از خواب بیدار میشم دارم

قربون بودنت برم پسرم...