2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تو مدرسه ما ، مثلا دوازدهم رو تموم کردن ، میان امتحاندینی دهم رو میدن ، یا فیزیک یازدهم رو

عجیبه ممکنه مدرسه براشون تبصره یا تک ماده نزده باشه که خب این موضوع بستگی به مدرسه داره

عجیبه ممکنه مدرسه براشون تبصره یا تک ماده نزده باشه که خب این موضوع بستگی به مدرسه داره

نه انگار اومدن امتحان دادن قبول نشدن ، مونده دوباره امتحان بدن تا دیپلم بگیرن

توی دبیرستان تکرار پایه نیست ، گوگلم زدم همینو گفت

تـاسیـان `

سلام توروخدا میشه سوال منم جواب بدید خواهش میکنم

برای نهایی ها چیکار کنم معدلم بره بالا میخوام بینایی سنجی بیارم معدل نهایی دهمم ۱۳ شد اگر تستی بخونم و کامل بخونم معدل یازدهم و دوازدهمم رو ۱۹ بگیرم و درصدهام بین ۴۰ تا ۵۰ باشه بنظر شما بینایی سنجی میارم 

یک سوال دیگه هم داشتم در طول سال یازدهم باید چیکار کنم چطوری درس بخونم دهمو تستی بخونم بازدهم رو تستی بخونم یا هر دو رو یکی از آشناهائ ما بهم گفت روزی ۱۰۵ تست بزن یعنی برای ۵ درس تخصصی یازدهم روزی ۲۱ تست و روزی یک درس عمومی هم بخون روزی برای ۴ درس تخصصی دهم هم برای هر درس ۷ تا تست بزن که جمعا برای دهم بشه ۲۸ تست اگر این کارو بکنم تا پایان سال ۳ بار یازدهم رو کامل خوندم یک بارم دهم رو بنظر شما درسته اینطوری میتونم بینایی سنجی بیارم؟

سلام توروخدا میشه سوال منم جواب بدید خواهش میکنمبرای نهایی ها چیکار کنم معدلم بره بالا میخوام بینایی ...

عزیزم اصلا مهم نیست چند بار دهمو بخونی چند دور هر درس رو بخونی و چند تا تست از هر درس بزنی.

شما معدلت واقعا پایینه و باید یه تدبیری در این باره بیندیشی من توصیه میکنم شبی یک ساعت وقت بزار روی نهایی و خب دهم و یازدهم رو هم تستی بخون درسهایی مثل ریاضی که مبحثی هست پس دهم و یازدهم قاطی میشن نشین بشمار که هردرسو چن بار خوندی اینطوری فقط درگیر حاشیه هستی و اصلا نتیجه خوبی نمیگیری من خودم فصل گوارش دهم رو شاید ۱۰ بارم بیشتر خوندم شاید بیشتر از صد بار از رو چرخه کربس نوشتم مهم یادگیریه توعه شاید حالا تو با سه بار خوندن این درس هم یادش بگیر این آشنای شما فقط داره تو رو گمراه میکنه اصلا به حرفش گوش نگن و کار رو به یک مشاور بلد بسپار

من فارغ‌التحصیل سال ۹۳ ، رشته ی اقتصاد دانشگاه علامه هستم. دیپلمم تجربی بوده و معدل دیپلمم ۱۹.۸۰. دوست دارم دوباره کنکور بدم. پیش دانشگاهیم امتحاناتم نهایی نبود و میگن بهتره سابقه تحصیلی ایجاد کنی. من واقعاً نمیتونم دوباره دروس رو بخونم واسه امتحان نهایی چون بچه کوچیک دارم. اگه فقط واسه کنکور بخونم شانسی واسه قبولی دارم؟ با توجه به اینکه چندسال از معدلم گذشته.