2777
2789
عنوان

بیمارستان صارم یا لاله

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پارسال همین موقعها واسه ای وی اف اقدام کردم بیمارستان صارم با دکتر کوهسار نبوی...بشدت از دکترم راضی بودم ..شوهر منم آزو اسپرمه ...ولی از دکتر همسرم راضی نبودم دکتر رباط مرادی که تو صارم عمل نمونه برداری انجام داد ....صارم بیمارستان خوبیه رسیدگیش عالی بود ....من ای وی افم جور نشد چون جنین تشکیل نشد ....همینجوری رباط مرادی ما رو ناامید کرد و گفت اسپرم اهدایی ...ما هم همینطور ناامید و افسرده شدیم  تا اینکه بعد از عید بطور اتفاقی با دکتر محمدرضا صفری نژاد اشنا شدیم ...دکتر گفت که اول مرد باید چک بشیه ببینیم اصن جنین تشکیل میشه یا نه ..بعد سیکل ای وی اف و شروع کنید نه همینجوری برید واسه سیکل ...گفت دکتر اورولوژ صارم باید اول از شما بیوپسی بیضه میگرفت ببینه اسپرم بالغ برای تشکیل جنین دارید یا نه .. ...خلاصه رباط مرادی در عرض دو هفته دو بار شوهرمو بیمارستان صارم عمل کرد و کلی هزینه رو دستمون گذاشت ..درصورتیکه اول باید بیوپسی بیضه میکرد ببینه اصلا جنین تشکیل میشه  ...خلاصه این از تجربیات من بود .....دکتر صفری نژاد عالیه ..من به عنوان یه خواهر بهت پیشنهاد میکنم اول یه سر پیشش بری مطبش قایم مقامه ...ببین اون چی میگه ..امسال تیر شوهر من پیش اون بیوپسی بیضه شد و الان داره امپول مصرف میکنه تا ببینیم خدا چی میخواد ...قبل از اینکه ای وی اف و شروع کنی برو پیشش ..کاش من پارسال باهاش اشنا میشدم تا شوهرم دو بار الکی عمل نکنه ..ولی دکتر کوهسار نبوی که دکتر من بود عالی بود ...ای وی اف سیکل دو هفته ای کار میکنه و مطبش بلوار فرحزادی سعادت اباد هست ...عزیزم این از تجربیات من هست امیدوارم کمکت کرده باشم ..کاش این حرفا رو یه نفر پارسال بهم میگفت ...موفق باشی گلم 

خدایا هر چی خودت صلاح میدونی
عزیزم من پارسال همین موقعها واسه ای وی اف اقدام کردم بیمارستان صارم با دکتر کوهسار نبوی...بشدت از دک ...

سلام گلم از بخت بد منم پیش رباط مرادی وقت گرفتم. واقعا خیلی افتضاحه؟ یعنی نریم صارم به نظرت؟ همسر من بعد دوتا عمل آزو اسپرم شده الان گفتن بریم اونجا برای بیوپسی

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
دو بار عمل چرا اخه ..اول پیش صفری نژاد برو 

سلام عزیزم. بعد عمل اول دوباره عوت کرد. دیردز رفتم ابن سینا ان شالله جواب بگیرم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

منم ۱۴ ساله تو حسرت بچه ام چند بارم اقدام کردم زیفت و میکرو کردم ولی نمیشه خیلی ناامیدم وقتی بچه های فامیل رو میبینم دلم میسوزه واسه خودم همه اونایی ک من ازدواج کردم خودشون بچه بودن الان بچه دارن نمیدونم چکار کنم😔

منم ۱۴ ساله تو حسرت بچه ام چند بارم اقدام کردم زیفت و میکرو کردم ولی نمیشه خیلی ناامیدم وقتی بچه های ...

با سلام.
خوبین. من یک خانومی رو می شناسم ماه آخر بارداری ش هست. پیام شما رو دیدم و این خانوم به خاطر مشکلات مالی نمی تونه از فرزندش نگهداری کنه و دنبال یک خانواده خوب می گرده.
اگر تمایل داشتین به ایمیل زیر پیام بدین.rahil.sheybani.28@gmail.com