2777
2789
عنوان

مزوتراپی

59 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبید؟

میشع اگه کسی تجربه مزوتراپی یا پی آر پی داره بگه بهم ک چطور بود

من جلوی موهام خیلی ریخته تو این یه سال اعتماد به نفسمو کلا از دست دادم

اگه روشی چیزیم بلدین برای پر پشت شدن مو لطفا بگید

دعاتون میکنم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

من پارسال مزوتراپی رفتم  امپول تندتند تزریق میکنه جاهای مختلف سرت

ریزشش قطعش و رشد مجدد داشت

.

پی ارپی درد داره مثل برق گرفتگی ترس داره سیم بهت وصل میکنن ویبره 

باید ادامه بدی تمام چیزهای مصنوعی  باید تکرارکنی 

ازعمل بینی تزریق ژل مزو ووو 

من پارسال مزوتراپی رفتم امپول تندتند تزریق میکنه جاهای مختلف سرتریزشش قطعش و رشد مجدد داشت.پی ارپی ...

دوستام خیلی ترسوندن منو میگن تاثیر نداره

خدا خیرتون بده ینی تو اوج ناامیدی الان یکم خیالم راحت شد

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مشاوره رایگان پوست مو توسط کارشناسان ارشد شرکت لیاتیم

روبیکا پیام بدید

Trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
سلام مشاوره رایگان پوست مو توسط کارشناسان ارشد شرکت لیاتیمروبیکا پیام بدیدTrustisho

سلام عزیزم

من خیلی داروهارو امتحان کردم پیش بهترین دکترا

ولی موقتی بود

میشه اگه خودتون تو این کلینیک تجربه دارید تجربتونو بگید؟

سلام عزیزممن خیلی داروهارو امتحان کردم پیش بهترین دکتراولی موقتی بودمیشه اگه خودتون تو این کلینیک تج ...

عرض کردم خدمتتون پیام بدید

شما تونیک ضدریزش تراست+شامپو ضد ریزش تراست رو مصرف کنید

بهتون قول میدم از ریزش جلوگیری میشه و موی جدید رشد میکنه

چون محصولات تخت لیسانس سوئیس هست و کیفیت بالاست

و رضایتمندی مشتریان رو داریم

❌این تبلیغ نیست

شما امتحان کنید محصول رو....من به تونیک و شامپو اعتماد دارم

چون مواد موثره شون در هیج یک از محصولات داخلی وجود نداره.

باعث رشد مو و کنترل ریزش مو میشه

یاعلی🙋🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
عرض کردم خدمتتون پیام بدیدشما تونیک ضدریزش تراست+شامپو ضد ریزش تراست رو مصرف کنیدبهتون قول میدم از ر ...

ممنون از شما