2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرين بر همه شماهايي كه همسرتون رو بدرقه ميكنين 

من فقط اوايل ازدواج از اين حال و حوصله ها داشتم 

امروز هم با اينكه تعطيلم ولي بس كه صبح زود پاشدم تو طول هفته الان هم بيدار شدم ولي حال بيرون اومدن از رختخواب ندارم

پارازیته میدونم ولی شرمنده😅😅چجوری تاپیک های یه نفرو ببینیم؟؟؟

برو رو پروفایلش پایینش نوشته درباره من اونو بزن چندتا گزینه میاد آخریش تبادل نظره اونو بزنی تاپیکاشو نشون میده

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

لینک تاپپکشوبذارین

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تاپیک دیروز درباره ختنه طرف اسمشو گذاشته بود شماره گذاشته بود باز هم بچه ها جواب میدادن.....تاپیکای مشکوک اول پروفایاشونو ببینید.

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....

امضاء یکی از خانومها باحال بود در مورد این آقایون. نوشته بود

مردهایی که تو نی نی سایت خودشونو خانوم جا زدن انشالله به زودی پریود بشن   

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه  
تاپیک دیروز درباره ختنه طرف اسمشو گذاشته بود شماره گذاشته بود باز هم بچه ها جواب میدادن.....تاپیکای ...

آره دقیقا..منم دیده بودمش.ًقبلا اینجور نبود ولی الان در روز چندتا تاپیک هم از آقایون هست

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562