2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جا لو میره مادرش زنگ بزنه بگه کسی معرفی کرده پسره باید به مادرش بگه یا اینقدر جلب باشه بگه تو مح ...

خیلی غریبه ایم اشنایی نیس بینمون مادرشم بخواد بگه اون لو میره حالا 

یه جایی لومیره مثل ما

عزیزم خوبی؟ شما دیگه جداشدین،؟ خواهریه چندتا ذکر معرفی کن میدونم دلت پاکه تاپیک هم زده بودی که چه ذکریه ولی من واقعا حاجتم خیلی بزرگه و سالهاست سردرگم هستم لطفا بهم ذکرو دعای مجرب معرفی کن خیلی محتاجم

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

عزیزم خوبی؟ شما دیگه جداشدین،؟ خواهریه چندتا ذکر معرفی کن میدونم دلت پاکه تاپیک هم زده بودی که چه ذک ...

سلام عزیزدلم خوبی 

انشالله هر مشکلی داری حل بشه عزیزم 

اینا ذکر. های مجربه که خودم. جواب گرفتم 

6 آیه اول سوره حدید و آیات پایانی سوره حشر 

دعای معراج 

و چله بسم الله الرحمن الرحیم این خیلی قویه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
سلام عزیزدلم خوبی انشالله هر مشکلی داری حل بشه عزیزم اینا ذکر. های مجربه که خودم. جواب گرفتم 6 آیه ا ...

سلام ممنون عزیزم ، ایشاالله خودتم عاقبت بخیربشی ، خواهرچهله بسم الله الرحمن الرحیم چطوری بخونم

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

سلام عزیزدلم خوبی انشالله هر مشکلی داری حل بشه عزیزم اینا ذکر. های مجربه که خودم. جواب گرفتم 6 آیه ا ...

سلام ممنون عزیزم ، ایشاالله خودتم عاقبت بخیربشی ، خواهرچهله بسم الله الرحمن الرحیم چطوری بخونم