2777
2789
عنوان

چشم چرونیییییی

206 بازدید | 34 پست

وقتی کارگرای افغان چشم چرونی میکنند ایا باید واکنش نشون بدیم و داد بزنیم سرشون دیروز تو رستوران کارگر افغان پارکینگ خیلی چشم چرونی میکرد لباسم ساده بود حس بدی گرفتم حالم بده چرا منو در سطح خودش دیده مرتیکه اشغاللللل جلوی خانوادمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسلام حجاب رو برای همین چیزا قرار داده گلم که هر پاپتی جرات نکنه نگاه کنه بعدش مرد مرده فرقی نداره ایرانی باشه یا افغان

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
بزن بترکونشون بابا من خودم بار ها درگیر شدم باهاشون پدرشونو در اوردم

اخه ترسیدم جلوی داداشام و پدرم که اتفاقی بیوفته ولی حس بدش هنوز باهامه روز خوبمو خراب کرد نمی بخشمش

اسلام حجاب رو برای همین چیزا قرار داده گلم که هر پاپتی جرات نکنه نگاه کنه بعدش مرد مرده فرقی نداره ا ...

حجاب ادم چه ربطی به زاویه دید ادم هیز داره

هیزی یه مقوله جداست و حجاب یه مقوله دیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اسلام حجاب رو برای همین چیزا قرار داده گلم که هر پاپتی جرات نکنه نگاه کنه بعدش مرد مرده فرقی نداره ا ...

لطفا افغانی ها رو با ایران مقایسه نکنید سگ مرد ایرانی شرف داره به افغانی 

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

چه ربطی داره اصلا آدم دلش بخواد لخت بشه حق نداره به آدم نگاهم کننن چه برسه به چشم چرونی و هول بازی

بااااید همونجا میریدی بهش اونم ن ب ارومی با سروصدا .... ببینم پسر ایرونی بره افغانستان بعد اینجور گو ...

اخه ترسیدم که داداشام جوگیر بشن ولی شاید داد میزدم حس بد نمیموند خیلی بد نگاه میکنن اخه مگه دختر ندیدن منم خیلی لوسم که اومدم خونه گریه کردم

اگ مطمین بودم همه مردای تو خیابون با شعورن و با شخصیت هر لباسی دلم میخاس میپوشیدم 

ن بخاط. اسلام و این چیزا 

به خاطر اینکه هر پاپتی قربتی مث این افغانی ها ب ادم نگاه نکنه مجبوریم رعایت کنیم 

حالا عیب نداره بهتر جنگ راه ننداختی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اخه ترسیدم که داداشام جوگیر بشن ولی شاید داد میزدم حس بد نمیموند خیلی بد نگاه میکنن اخه مگه دختر ندی ...

باید میدادی داداشات یه فصل کتک بزنن

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697