2777
2789

من نوزادم کنار باسنش مقعدش کلی قرمز شده و تاول زده کرم کالاندولا میزنم واسه پیشگیری که با وجود اونم تاول زد الان سه ردزه هی باز میزارم میشورم کرم میزنم خوب نمیشه چیکار کنم همین اتفاقی واستون افتاده چی زدین زود خوب شد

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

وازلین کودک من میزدم خیلی خوب بود مارک وی کر، یا کرم سوختگی پا همون مارک

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کالاندولا،ولی خب راهش اینه نزاری اینجوری بشه,تند تند عوصش کن مخصوصا پی پی کرد اصلا نمونه دو دقیقه هم ،همیشه بشورش خشک ش کن چرب کن ،من‌حتی یه بارم پا بچه هام قرمز نشد 

دکتر نبردی؟؟چند وقتشه؟؟مقعد سوختگی از علائم آلرژی هستش اگ خوب نمیشه و هی بدتر میشه ببرش دکتر

59روزشه 

از دیروز بدتر شده 

الانم هی بدتر و بدتر میشه

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
59روزشه از دیروز بدتر شده الانم هی بدتر و بدتر میشه

ببر دکتر دیگ بچه رو

فقط دکتر جوابه

علائم دیگه ای نداره؟؟؟

مقعد سوختگی اگ شدید باشه و با علائم دیگ ای همراه باشه احتمالا ب شیرت و چیزی ک خوردی حساسیت نشون داده

همون کالاندولا،ولی خب راهش اینه نزاری اینجوری بشه,تند تند عوصش کن مخصوصا پی پی کرد اصلا نمونه دو دقی ...

اخه این همیشه پوشکش مدفوع میکنه یعنی یبار نشده تو این 58روز باز کنم ببینم پی پی نکرده اینم فقط معقد سوختگی داره

عزیزم پای بچه من قارچ زده بود هیچی خوبش نمیکرد

فقط اصلاااا پوشکش نکن

هر دوساعت پاهاشو فقط با اب ولرم بشور

کرم تریامسینولون و پماد کتوکنازول

بعد از اینکه پاهاشو شستی و خشک کردی یکبار از کرم بزن بذار دوساعت بمونه سری بعد ک شستی از پماد براش بزن

زیاااد هم بزن

ولی باز هم دکتر ببرش ببینه من تجربه شخصیم و گفتم عزیزم

ببر دکتر دیگ بچه روفقط دکتر جوابهعلائم دیگه ای نداره؟؟؟مقعد سوختگی اگ شدید باشه و با علائم دیگ ای هم ...

چه علائمی مثلن والا نمیدونم اصلن تجربه ای ندارم اولین بچمه

عزیزم پای بچه من قارچ زده بود هیچی خوبش نمیکردفقط اصلاااا پوشکش نکنهر دوساعت پاهاشو فقط با اب ولرم ب ...

ممنون از راهنمایتون عزیزم 

به احتمال قوی آلرژی داره این نی‌نی ناز

فعلا تا بتونید برید دکتر باید پوشکش نکنین،وقتی هم که ادرار یا مدفوع کرد در جا بشورید و پوستش رو کاملا خشک کنین بعدش هم پماد کالاندولا بزنین(ترجیحا مارک دینه باشه بنظر من از بقیه‌شون موثرتره)