2777
2789
عنوان

بیاین ببینین من چمه🥲

131 بازدید | 19 پست

اول اینو بگم که من همیشه توی اتاق میخوابم و درو هم میبندم 

حالا حدود یه هفته پیش بابام نصف شب حالش بد شده بود و در اتاق منم افتاده بود هرچی مامانم منو صدا زده بود نشنیدم واسه همینم دیگه وقتی از خواب پریدم خیلی شوک شدم 

الان بابام خوب شد ولی بازم ازون شب به بعد دیگه نمیتونم توی اتاقم بخوابم میرم تو پذیرایی🥲و به محض تاریک شدن هوا دلم میگیره خییییلی 

شبا همش میترسم ولی نمیدونم از چی؟ 

چمه ینی😑تازه بچم نیستم 23 سالمه😐

اینم بگم اصلا اینجوری نیست که عاشق بابام باشم و رابطه ی خوبی داشته باشیم اتفاقا برعکس 

آخره صبر سبزه🌱

خب شوکه شدی دیگه چشمت ترسیده ، یهو باترس از خواب بیدارشدی شایذ برای همونه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه کاملا ، ناخوداگاه نگرانی چیزی بشه و‌متوجه نشی ؛ من همیشه باید در اتاقمو میبستم قبلاً ،یه اتفاقات بدی افتاد دور از جونت ، از بعد ازون دیگه درو‌ ببندم نفسم میگیره ، درو‌باز میذارم از یعد ازون که اگر چیزی شد بشنوم و‌فوری برم

تو قلبت بابات دوس داری ولی در عمل باهاش بدی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیدونم ولی خب زیادی داره طول میکشه

نمیدونم اگه فکرمیکنی غیر طبیعیه برو روانشناس 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وای دقیقاااا شما دیگه خوب نشدی؟ 🥲

الان ۷ سال گذشته ، اون اتفاقات هم تو‌خونه ی پدریم پیش اومد ، اونجا میرم تو اتاقم‌میخوابم هنوزم درو باز میذارم ... میدونی ناخوداگاه تو حالت آماده باش قرار میگیره آدم ،‌نیمه هوشیار.. کم‌کم درست میشه .. انشالله دیگه مساله ای پیش نمیاد و درست میشه.. میدونی چیکار کن, درو نصفه ببند.. نصفش باز.. بد از یه مدت کم کم ببند

یه تضاد بدی توی وجودمههم اینجوری که شما میگی هم ازش بدم میاد

کارای خوبی ک در حق پدرت می‌کنی رو به حساب خدا بذار دیگه اذیت نمیشی.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد