2777
2789

عزیزدلم سرچ کن سایت پاسخگویی مشاوره داره که می تونی درمورد سوالاتو..باهاش صحبت کنی

هزینه نداره وقتم زیاد نمی بره اما مطمئنه گلم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای پاسخگویی به سؤالات دینیتون، و برای تقویت معنویت و ایمان من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس و گفتگو با کارشناسان:

096400

پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.

با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خب بابا من دنبال دلیل منطقی و از کجا معلوم ک امام زمان هم واقعی باشه و برای گول زدن مردم نباشه بخدا ...

عزیزم هزارسال پیش مردم دست چپو راست خودشونو نمیدونستن کلی حقایق تو قران گفته شده چی؟ که تازه دانشمندان تازه دارن سر در میارن و خدام گفته بشر تا یه جایی اجازه میدم سر در بیاره بعضی چیزهام هرچی ازمایش میکنن متوجه نمیشن خیلی الان خارجی ها خیلی چیزهارو از علم قران یادمیگیرن

اگه کمی فکر کنی و تحقیق از قرآن میبنی که خیلی اعجاز قرآن را بعد اینهمه سال دارن کشف میکنن و با توجه به زمانی که اومده که همه عربها قبیله ای بودن و خود پیامبر بیسواد صد در صد میشه فهمید معجزه هست و از طرف خدا 

این بحثا اگه کسی واقعا دنبال اینه که راه و روششو انتخاب کنه فقط یه راه داره و بس: وقت بذاره قرآنو بخونه. اینو من به تجربه دیدم که هر کس قرآن بخونه تکلیفش با خودش روشن می‌شه، یا تمام و کمال تایید می‌کنه یا می‌ذاره کنار

این بحثای آیا قرآن تحریف شده؟ نشده؟ فلان جا فلان نسخه رو پیدا کردن... اینا همه‌ش بازیه

اگه واقعا و از ته دل میخوایی به شناخت برسی تنها راهت اینه بدون قضاوت شروع کنی به تحقیق و فکر درباره آیات قران خودت قرآن دست بگیر شروع کن تک آیه خوندن مثلا آیه یک حمد را بخون و برو تو نت تفسیزهای مختلف را درباره اش بخون بعد راجع بهش فکر کن اگه دنبال حقیقتی

اما متاسفانه اکثرا فقط بخاطر اینکه نماز نخونن حجاب نداشته باشن و روزه نگیرن و راحت طلبن میگن ما اسلام را قبول نداریم چون مسئولیت پذیر نیستن 

من فقط پست اول شما رو خوندم

به نظرم شما اصلا معنی دین رو متوجه نشدی، اینکه که فقط خدا رو قبول داری کافی نیست، چطور خدا رو قبول داری ولی حرفاشو نه

دین يعني دستورات خدا در مورد چگونه زندگی کردن درست ما انسانهاست 

اگر دقیق بشی به اسلام جز زیبایی نمیبینی، دینی که حتی رفتار درست با حیوانات و حشرات هم بهش توجه شده

ولی خداییش ماها جز صیغه و حجاب و چهار تا زن گرفتن ازش هیچی نمیدونیم 

تا میگیم اسلام، فقط همین چند تا چیز میاد تو ذهنمون، بقیشم کلا اطلاع نداریم چی به چیه، نه از دین اطلاعی داریم و نه دنبال فهمیدنشیم، فقط بلدیم بگیم چرا این؟ چرا اون؟ 

گوشی هم برای شنیدن جواب چرا هامون نداریم

اینکه شما همش میگی از کجا معلوم قرآن درسته و دین

درسته، اینا قبلا پاسخ داده شده و همش درسته 

البته اگر دنبال بهانه نباشی و بخوای واقعیتو بفهمی وگرنه به همه چیز میخوای شک کنی و کار خودتو کنی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دین اسلام هم همین چیزایی که شما میگید داره.

همه دین ها همین چیزارو دارن استارتر گفت نمیتونم دینو قبول کنم گفتم همینارو داشته باشی خداتم قبول داشته باشی کافیه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اسی جان همیشه به خودت اعتماد کن .هرکسی راه و روش خودش و داره. از بقیه هم واسه باورات نطر سنجی نکن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

من مذهبی نیستم، قرآن هم قبول دارم اما گاهی یکم به شک می افتم که نکنه قرآن تحریف شده باشه و دنبال این ...

حقیقتش تو خیلی موارد قرآن علم داره به اثبات می رسه و همبن نشون میده که قران تحریف نشده 

اما خب توی معانی و تفسیرهاشون به دلایل خیلی از تعصب ها و حدس و گمان های غلط دست آورده میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈