2777
2789

@حریررربوسه  

@نخودسیاه  

@hana1394h  

@saye_dr  عزیزم شرمندم بخاطر بدقولیم امشب حتما براتون تاپیک میزنم🌸🩵🤍🌿

@سفیدبرفی123  

سلام عزیزای دلم اینجا ب یادتونم🌿🌸الهی هرچه زودتر بیاین بگین حاجت روا شدین😍🩵🤍🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

@خسته_۱  

@کاربرo_o  

سلام عزیزای دلم اینجا ب یادتونم🌿🌸الهی هرچه زودتر بیاین بگین حاجت روا شدین😍🩵🤍🌿

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mlita91 @دختر_قهوه_فروش @دخترپرتلاش84 @sbmimi @نگاروحلما سلام عزیزای دلم اینجا ب یادتونم🌿🌸ال ...

خیرببینی ناز!! واسه حاجت روایی سریع ت 5تاحمدمیخونم الهی ک من ب زودی زودتاپیک حاجت روایی تو ببینم الهی امین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

@حریررربوسه @نخودسیاه @hana1394h @saye_dr عزیزم شرمندم بخاطر بدقولیم امشب حتما براتون تاپیک میز ...

دورت بگردم الهی حاجت روا بشی مهربون مرسییییی
این چه حرفیه همین که به یادم هستی خودش کلیه

@mlita91 @دختر_قهوه_فروش @دخترپرتلاش84 @sbmimi @نگاروحلما سلام عزیزای دلم اینجا ب یادتونم🌿🌸ال ...

زهرا جانم الهی بحق سیداشهدا حاجت روا بشی و نامزدت هر چ زودتر شفای کامل ب دست بیاره .عاقبت بخیر و سپید بخت بشین منم از دعای خیرت بی نصیبم نزار گلم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

ممنونم.  میشه برام دعا کنید که امسال دانشجو پزشکی تعهدی بندر عباس یا دانشجوی دارو سازی تعهدی بندر عباس شم حتما حتما. ندا هستم. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

@خسته_۱ @کاربرo_o سلام عزیزای دلم اینجا ب یادتونم🌿🌸الهی هرچه زودتر بیاین بگین حاجت روا شدین😍🩵� ...

انشالله انشاالله😍😍

همچنین خودت عزیزم🥺منتظر خبرهای خوشحال کننده ازطرفت هستم🥺

@حریررربوسه @نخودسیاه @hana1394h @saye_dr عزیزم شرمندم بخاطر بدقولیم امشب حتما براتون تاپیک میز ...

ممنونم عزیز جان. حاجت روا باشید. خدا ارامش و شادی نصیبت کنه

عاشق حسینم💖، امیدم قمر بنی هاشم🌺🤲

زینب

التماس دعا برای حالم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨