2777
2789
چرا

با یکی چندسال تو رابطه بودم اینقد باهاش بد رفتار کردم که دیگه نمیخادم میگه همش سردردی واسم.تحملم نمیکنه ازش پرسیدم با کسی هستی تو رابطه گفت ازت نمیترسم اگخ بود میوردم نشونت میدادم😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییی برای منم پیش اومده ،خیلی درد داره 🥲

ولی خب هرچی بوده دیگه تموم شده ،نمیشه گذشته رو تغییر داد ،بجاش باید حال و آینده رو دریابیم ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

میدونم با کسی نیست ولی حرفش خیلی بد بود قشنگ قلبم شکشت

میشه بپرسم چرا فکر میکنید باهاش بد رفتار کردین ؟

سخته

هنونطور که اون ذهنش درگیرت نیست تو هم‌ درکیرش نباش.اون اگر از ته دل میخواستت،میتونست رفتارتو نسبت بخودش تغییر بده یا درمورد علت بدرفتاریات ازت میمرسید بلکه میشد یه راهی پیدا کنه تا دیگه ازین رفتارا از خودت نشون ندی.البته اینم بگم اونم از این رفتارات مسلما خسته شده

چون واقعا یه وقتایی بهش گیرر میدادم.اگه بیرون بود میگفتم برو خونه نمون بیرون الکی

با اینکه سخته ،با اینکه قلب آدم بدجور میشکنه ،ولی خداوند حتما حکمتی از اینکار داشته و مطمئن باشید اگر  خوشبختی شما با ایشون قرار داده شده بود حتما ایشون این مشکل شمارو برطرف میکردند و نه میرفتن . هرچند که از نظر من شما فقط نگرانشون بودین ...

سعی کنین رو چیزای خوب تمرکز کنین ، درسته بسیار بسیار مشکله ولی با توکل بر خدا همه چیز امکان پذیره 🤍