2777
2789
عنوان

کسی توبارداری پریودشده؟

180 بازدید | 14 پست

یه خانمی سوال پرسیدن آیا کسی دردوران بارداری پریودشده که این هفت روزبه شرح زیربوده ٢ روزلکه بینی خیلی کم ٢روزخونریزی معمولی و٢ردزلکه بینی خیلی کم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا عين پيرزناي١٠٠سال پيش نگين پريود اين هر نوع خونريزي تهديد به سقطه بايد شياف و قرص و آمپول ...

آخه میگن اون دوروز خونریزی طبیعی یعنی زیاد بوده.واسه همون میگن پریود

چه جوری بود؟پریودمعمولی بود؟ چطورفهمیدی بارداری؟ نشونه وعلائم بارداریتون چی بود؟

خیلی کمتر از پریود معمولی بود،،خونریزیم در حد لکه بینیم بود،،اصلا فکرشم نمی کردم باردار باشم،،من پرستاری،یه روز دکتر تو بیمارستان بهم گفت برم آزمایش بدم از مدل راه رفتنم شک کرده بود،فک کن سه ماهه بودم و نمیدونستم

خیلی کمتر از پریود معمولی بود،،خونریزیم در حد لکه بینیم بود،،اصلا فکرشم نمی کردم باردار باشم،،من پرس ...

یعنی فقط لکه بینی داشتید.ولی این خانم ٢ روزخونریزی طبیعی داشتن و۴ روزلکه بینی.یک نفربهشون گفتندباردارن ولی هنوزنرفتن تست بدن.پس امیدوارنباشه.

یعنی فقط لکه بینی داشتید.ولی این خانم ٢ روزخونریزی طبیعی داشتن و۴ روزلکه بینی.یک نفربهشون گفتندباردا ...

خونریزی طبیعی کمی بعیده عزیز،،ولی بره آزمایش بده واسه محکم کاری بد نیست،،و اینکه امید همیشه خوبه