2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باید کوته فکر باشه کسی که فکر کنه مردم بخاطر طرح جوانی باردارن!!!

چند فرزندی یک تصمیمه

همون‌طور که پشت تصمیم تک فرزندی فکر هایی هست پشت چند فرزندی هم تفکر هست

اگر انتخاب شما نیست دلیل نمیشه توهین کنید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چون به همین تعداد میزان نازایی هم رفته بالا

صد برابر

الان تمام دوستان من درگیر نازایی هستن خود من چهارمی رو باردارم ولی بشدت درگیر نازایی بودم سر اولی و سومی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

آلمان تسهیلاتش خیلی از ایران کمتره ولی گفته تسهیلات فقط روی ۵ درصد مردم تاثیر داره

اگه بخاطر طرح جوانی نیست پس چرا زنای 45 ساله که بچهی آخرشونو 15 سال پیش آوردن الان دوباره دارن بچه شیر میدن خودمونو گول نزنیم. اینم مثل همون صف نذرین که مردم صف میبندن. 

چجوری تونستی ۴ تا؟ سخت نیست؟

از یکی راحت تره