2777
2789
عنوان

در خصوص لوازم منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پزشک قانونی رفتیم ولی دادگاه تشکیل نشده هنوز. چند ماه طول میکشه تشکیل بشه الان 8ماه گذشته خبری ن ...

زمان بره اما بد نیست از شعبه پیگیری کنید و اینکه سامانه ثناتونو چک کنید هر از گاهی 

خونریزی و جراحت اگه داشته باشه حدود ۲درصد دیه کامل رو میگیره شایدم ۳درصد اگه کبودی داشته ی کم بیشتر

خونریزی راحت کبودی وچندجای صورت هم پوستش بلندشده بود وخونریزی. 3درصد یعنی چند تومان میشه؟ 

❤️❤️

خونریزی راحت کبودی وچندجای صورت هم پوستش بلندشده بود وخونریزی. 3درصد یعنی چند تومان میشه؟

اینکه باچوب وزنجیر به یه نفر حمله بشه درحالیکه طرف مقصر نیست وبهش آسیب برسونن این حکم زندانی داره برای حمله کننده؟ 

❤️❤️

ببین حدودا فک کنم ۴۸تا ۵۸تومانو بده بغیر از اینکه شاغل باشی یا اینکه کجددا اعتراض کنی بگی این نقص دید باهامه از این جور کارا ک البته متفاوته 

ببین حدودا فک کنم ۴۸تا ۵۸تومانو بده بغیر از اینکه شاغل باشی یا اینکه کجددا اعتراض کنی بگی این نقص دی ...

اگر بگم چشمم تار  میبینه مجددمیفرستن پزشک؟ من فکرکردم حداقل 300تومن میشه دیه اش. چشم شوهرم آسیب دیده. برای اینکه شکایتم نتیجه بده تودادگاه چجوری حرف بزنم؟ چون خیلی فحاشی وتوهین کردن. همسایه ها شاهدن ولی نمیدونم بیان شهادت بدن یانه. 

❤️❤️

اگر بگم چشمم تار میبینه مجددمیفرستن پزشک؟ من فکرکردم حداقل 300تومن میشه دیه اش. چشم شوهرم آسیب دیده ...

شهادت شهود فقط در محضر قاضی و بعد از قسم خوردن مورد قبوله حتی اگه امضا کرده باشه و بیاد دادگاه تاقبل از ادای سوگند میتونه از شهادت نکول کنه یعنی امتنا کنه اینو در نظر داشته باش  مسایل حقوقی خیلی پیچیدس  باید با درایت پیش بری وگر ن بدون پیروز نمیشی