2777
2789
متوجه حرفات نشدم اما هررر کسی مشکلات و بیماری ها و

و غم هایی رو در زندگیش داره شما تو زندگی بقیه آدما نیستی بروی تو مطب دکترا ببین چقد مریض میبینی از جوان و پیر گرفته تا آدمایی ک ما فک میکنیم چون خیلی خوشگلن اصلاا مریضیه اعصاب ندارن درصورتی ک باید بری خودت ببینی

خودم میدونم که دارم:(نمیشد به جای این چیزها که همه تکرار کردین یکمی باهام حرف میزدین؟؟:((البته عیبی ...

خب ما چی بگیم ما تجربه ای نداریم ما پزشک نیستیم فقط میتونیم بگیم که خودت تنهایی نمیتونی از پس این بیماری بر بیای و یه آدم متخصص باید کنارت باشه و بهت کمک کنه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آپوتمنوفیلیا

این وضعیت که اختلال تمامیت بدن و اختلال هویت قطع هم نام دارد، یک نوع اختلال عصبی است که فرد در آن میل شدیدی به قطع یا آسیب رساندن به عضو سالم خود دارد. اگرچه اطلاعات زیادی درمورد این اختلال عجیب و ترسناک در دست نیست، باورها بر این است که در اثر بروز آسیب در نیمه­ ی راست مغز رخ می­دهد. از آن­جایی­که اکثر جراحان طبق درخواست فرد مبتلا به آپوتمنوفیلیا حاضر به قطع عضو سالم نیستند، افراد مبتلا به این اختلال حس می­کنند مجبورند که خود دست به کار شوند- که سناریوی خطرناکی است. کسانی­که به ­واسطه ­ی پزشک دست به قطع عضو زده­ اند، حتی بعد از جراحی نیز از تصمیم خود راضی هستند.

دست شما درد نکنه:)حالا خودتون مطمئنین که سالم این؟:))

والا یکی دست تو چشم میکنه 

یکی میگه دوست داره از پاهاش ببره بیا برسه بالا عین فیلم بازی مرگ 

و خیلی های دیگم مثل شما از این فانتزي ها دارن 

حداقل مشکلی که من ندارم این دوست ندارم زجر کشیدن خودم ببینم

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

دانشگاه میری ؟یکم اوقاتت رو پر کن شاید تایم آزاد زیاد داری

بله دانشگاه میرم

نه اصلاااا تایم آزاد ندارم اصلاااا صبح تا شب پر پرم

دقیقا به همین روش از این افکار فرار میکنم

نه این نیست الکی برچسب نزنین...

منم نگفتم هست فقط از گوگل پیدا کردم گذاشتم بخونی ببینی نظرت چیه

والا یکی دست تو چشم میکنه یکی میگه دوست داره از پاهاش ببره بیا برسه بالا عین فیلم بازی مرگ و خیلی ها ...

بله و خدا رو شکر که این طوره و امیدوارم هیچ وقت این طور نشه

ولی این رو هم درنظر بگیرین که شما هم یک انسان هستین و ممکنه چنین چیزهایی براتون پیش بیاد

و اون موقع مطمئنا دلتون نمیخواد کسی "روانی" خطابتون کنه... به جای تلاش برای حرف زدن و کمک کردن

من از روان درمانگر ها و روانشناس ها بد زخم خوردم... خیلی بد

خوب پس مستقبم برو روانپزشک بالاخره چاره چیه هرکار متخصص خودشو داره بقیه علمشو ندارن که

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوب پس مستقبم برو روانپزشک بالاخره چاره چیه هرکار متخصص خودشو داره بقیه علمشو ندارن که

قبول دارم که احمقم؛ چون اگه برای اضطراب شدیدم که همیشگیه حاضر بودم دارو مصرف کنم این قدر زجر نمیکشیدم که بعد تبدیل به اینا بشه

ولی خب احمقم

و نمیدونم کی میتونم از این حماقت دست بردارم!

قبول دارم که احمقم؛ چون اگه برای اضطراب شدیدم که همیشگیه حاضر بودم دارو مصرف کنم این قدر زجر نمیکشید ...

دوراز جون 

همه مقاومت دارن باز شما انگار خیلی عاقلی با تمام این مشکلات

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اخه این چه موجودیه که همششش دم پنیکه؛ سر هر چیز کوچیکی خیس عرق میشه پاهاش بی حس میشه نفسش تنگ میشه ق ...

شما باید دارو مصرف کنی این مشکل به راحتی با یه دوره داروهای ضدافسردگی درمان میشه 

شما باید دارو مصرف کنی این مشکل به راحتی با یه دوره داروهای ضدافسردگی درمان میشه

حالا ضدافسردگی هم نه... ضد اضطراب...

یه بار رفتم پیش پزشک و بهم دارویی داد که اصلا نه مرتبط بود و نه موثر... عوارضی ازش دیدم که بعدش دیگه وحشت میکردم سمت دارو برم