2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم شما مشکل روانی دارید و این اصلا چیز بدی نیست خیلی هامون داریم و خبر نداریم باید برید پیش روان پزشک

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
اتفاقا مشورت کار خوبیه استرس ب خودت نده نفیس عمیق بکش مدیتیشن کن هر روز ورزش کن و خودتو این زندگی رو ...

اخه این چه موجودیه که همششش دم پنیکه؛ سر هر چیز کوچیکی خیس عرق میشه پاهاش بی حس میشه نفسش تنگ میشه قلبش میاد توی دهنش

خیلی زشتم! وجودم زشته میدونین!! یه دوست داشتم تو این دنیا که دو هفته پیش منو از زندگیش پرت کرد بیرون؛ سالی چند بار هم رو میدیدیم ولی هربار منو میدید باید با چنین چیزی مواحه میشد... یکی که انگار داره میمیره اونم صرفا از استرس دیدن بهترین و تنها دوستش!! یا از استرس نور و صدای زیاد!! خب حق داشت منو بندازه از زندگیش بیرون!!

روان درمانی حالم رو بدتر کرد؛ تا وقتی که روان درمان گر نوروتیپیکال بخواد یه نورودایورجنت رو معالجه ک ...

خب پیش یه روانپزشک خوب و معتبر برو

شاید باید دارو مصرع کنی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

اگه از روان پزشک و روانشناس زخم خوردی دلیل نمیشه همه یه جور باشن

اگه شیراز بودی دکتر خوب بهت معرفی‌میکردم

بقیه مهم نیستن

زندگیتو بکن

هیچکسی پیدا نمیشه که خوبِ مطلق یا بدِ مطلق باشه

توی این یک سالی که از دست این افکار راحت بودی مطمعنم به این  فکر کردی که خداروشکر بلایی سر خودم نیاوردم

الانم اگه بری روانپزشک و تحت نظرش باشی رو به بهبود میری و میگی شکر که اسیبی به خودم نزدم

خب عزیزم شما مشکل روانی دارید و این اصلا چیز بدی نیست خیلی هامون داریم و خبر نداریم باید برید پیش رو ...

خودم میدونم که دارم:(

نمیشد به جای این چیزها که همه تکرار کردین یکمی باهام حرف میزدین؟؟:((

البته عیبی نداره؛ انتظاری ندارم