2777
2789

سلام دوستان من یه دختر ۴ ساله دارم،به نظرتون فرزند دومو بیارم ؟خیلی بلاتکلیفم.همسرم مشکلی نداره برای آوردن دومی،ولی من نگران آیندشونم.

آزمایشامو انجام دادم،تمام کارایی که قبل بارداری انجام میدن و انجام دادم،فولیک اسید و مولتی ویتامین هم مصرف میکنم.  ولی یهو کلی نگرانی اومد سراغم،چون چهارماه پیش واکسن سرخجه زدم میترسم مشکلی پیش بیاد،اخه یکی از خواهرزاده هام سندروم دان داشتن فوت شد.

بخدا که بیار... 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمی‌آوردم. الان وضعیت هیچی معلوم نیست قیمت‌ها هم معلوم نیست بعدا از پس این یکی هم بر بیایم خوبه چه برسه دوتا. هرچقدرم وضعتون خوب باشه معلوم نیست بعدا چی بشه. اون بچه آینده می خواد باید مطمئن باشید تا آخر هر راهی بخواد بره می تونید حمایتش کنید 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

ولی من دخترم چون زیادی شلوغ و بود اذیت میکرد وقتی 6 سالش بود دومی و اوردم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

جات باشم همون یکی رو میچسبم . باور کن دومی اگه خداخواسته نمیشد دیگه نمیاوردم . دوتا دیگه مادر نیستی داوری دعواشون شد باید عدالت داشته باشی کلا سرویسی 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ازین لحاظ مشکلی مدارم.ولی فکر و خیال الکی میکنم،که نکنه بچم مشکل دار بشه

نه عزیزم اگه اینطوری باشه این احتمال برا همه هست نه شما در ضمن انقدر آزمایش و چکاپ میری که از اینم مطمئن میشی 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یکی کافیه دیگه 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه