2777
2789
عنوان

درمان حیاتی فلج بلز در روزهای نخست

686 بازدید | 17 پست

تو روزهای اول که علائم فلج صورت مثل آبریزش از یک چشم و بسته نشدن پلک و …شروع شد سریع باید پیش یه متخصص مغزم اعصاب برید و کورتون و آسیکیلویر سریعا شروع بشه که آسیب بیشتری به اعصاب صورت وارد نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروس هرپس سیمپلکس حتما باید درمان بشه و آسیکلویر استفاده بشه تا ویروس عود نکنه،اگه تبخال دارید و طی یکسال چند بار عود کرده حتما پیش پزشک برید تا درمان بشه،خدای نکرده یه وقت اتفاقی که سر من اومد برای شما پیش نیاد،اینارو مینویسم چون نمیخوام این اتفاق برای کس دیگه ایی پیش بیاد،شاید این تاپیک کمک کننده باشه

من گرفتم یه مدت البته 18سالم بود ‌‌.فیزیوتراپی هم رفتم ولی احساس می کنم یه کوچولو دهنم کج شده

من تو یک هفته اول هستم دکترم گفته از ۲هفته به بعد کم کم علائم بهبودی رو میبینم برام دعا کنید❣️🙏🏻

میشه بقیه نشونه های اولیه رو هم بگید

من صبح پاشدم یه چشمم افتاده بود و آبریزش میداد،و بعد فهمیدم بسته نمیشه،روز بعد فهمیدم صورتم کم کم داره فلج میشه و دهنم کج شد،اگه همون روز فهمیده بودم باز بهتر بود برام زودتر دارودرمانی شروع میشد

من 20جلسع فیزیوتراپی رفتم دارو استفاده کردم.ولی بعد از 12سال هنوزعلاعمش هست

تو روزهای اول چه درمان‌هایی براتون استفاده شد عزیزم؟زود فهمیدید؟یا دیر به پزشک مراجعه کردید؟

من زود فهمید م .اول فکر کردم سکته کردم.چوو ن چیزی از این بیماری نمی دونستم.بعد که دکتر رفتم گفت به ویروس از طریق گوش وارد بدن میشه به عصب های صورت حمله می کنه.برلم فیزیوتراپی نوشت با قرص.هشتاد درصد علامت ها بعد یک ماه رفت .20درصد هنوز دارم

نه عزیزم وفقط یادم یکیش ویتامین بود با داروهای کورتونی

مکمل های ویتامین b12

B3

B1

مصرف کنید عزیزم و صورتتان رو با روغن‌های گرم ماساژ بدید انشالله که سریع خوب میشید