2777
2789
عنوان

رسومات ازدواج در شهرکرد لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 26 پست
یغنی اینهمه داماد بیچاره باید قبول کنه؟بیچاره پسر فامیل ما نمی دونه داره چی به سر خودش و خانوادش میا ...

اتفاقا توی هم سن و سالای خودشون به نسبت بقیه این مهریه کم محسوب میشه 

مرکز استان ما هست واقعا نمی‌دونم چی بگم با هم فرهنگ خودتون ازدواج کنید بهتره

کاش این پسر احمق فامیل قبول میکرد البته دختره ول کن نیست و همش گریه و زاری که نمیتونه بدون پسره زندگی کنه،از طرف ما هیییییچ کسی راضی نیست ولی ظاهرا قسمت جوره دیگه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم اصفهان زندگی میکنم اینجا بیشتر برای جهیزیه مصلن دوتا فرش میخرن طرف ما در کمترین حالت چ ...

یزد و اصفهان خودم دیدم اینقدر وسیله میدن همه برقی ها و ده دست به بالا شکستنی،چند سرویس قابلمه، یعنی از هرچی چند دست میدن،وسیع های بزرگ و چوبی شیک میدن 

عروس خودشه وبس فقط اینجوری که میگی

ببین ما قسمت فارس نشین محسوب میشیم و رسممون اینطوریه 

اگه لر باشه دختر فرق میکنه شنیدم انگار جهیزیه کامل میدن و شیربها هم میگیرن از مهریشون اطلاعی ندارم میتونید زنگ بزنید دفتر ازدواج شهرکرد بپرسید که تقریبا به چه صورت مهریشون هست؟

ببین ما قسمت فارس نشین محسوب میشیم و رسممون اینطوریه اگه لر باشه دختر فرق میکنه شنیدم انگار جهیزیه ک ...

والا تفاوت فرهنگی داریم و هیچ کس راضی نیست ولی اینطور که شنیدم از طرف دختر خیلی مصر به ازدواج هست و پسره هم حرفی نداره، 

والا تفاوت فرهنگی داریم و هیچ کس راضی نیست ولی اینطور که شنیدم از طرف دختر خیلی مصر به ازدواج هست و ...

خوب اگه اینطوریه منطقی با پسر صحبت کنید ولی اگه قبول نکرد دیگه شما کاری که ازدستتون بر میومدو براش کردید

پسر اگه نخواد ازدواجو که دختر نمیتونه بره خواستگاریش مطمئنن پسر دلش گیر کرده 

خوب اگه اینطوریه منطقی با پسر صحبت کنید ولی اگه قبول نکرد دیگه شما کاری که ازدستتون بر میومدو براش ک ...

پسره میگه فلانی خیلی وابسته ام شده و نمیخوام دل بشکنم ،احساسی برخورد میکنه سنش بیست و یک و هنوز بچه اس ولی مادر و پدرش اگه بیشتر مقاومت میکردن شاید به ازدواج ختم نشه .توکل به خدا ذات خوبی داشته باشن ایشالله مادر و پدرش اذیت نشن