2777
2789
عنوان

رسومات ازدواج در شهرکرد لطفا بیاین

874 بازدید | 26 پست

از مراسم ازدواج و عروسی و جهاز و همه چه بگین لطفا،هزینه عقد و عروسی چجوره اونجا؟مهریه؟جهاز چطور میدن به دختراشون؟ازدواج دختر لر با پسر فارش ممکنه به مشکل بخوره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهرکردیم 

برای برادرم ۶۰ مثقال طلا ۱۱۰ سکه ۳ دانگ خونه پسر و ۱ دانگ خونه پدر 

شیر بها هم نگرفتن جهازم وسایل چوبی رو یک طرف میده وسایل برقی رو طرف دیگه و در حد وسعشون میدن 

شیربها چقدر میگیرن ؟در قبالش برای دامادچکار میکنن؟

الان شیربها دویس تومنه هیچی دیگ جهاز خیلی خوب میارن 

شنیدی میگن مصلن داماد وظیفه داره چنتا تیکه جهازو بخره پیش ما اینجور نیس ما شیربهارو میگیریم خودمون می‌خریم پیش ما واقن جهاز عالی میخرن و ب صرفه هس واسه دوماد

شهرکردیم برای برادرم ۶۰ مثقال طلا ۱۱۰ سکه ۳ دانگ خونه پسر و ۱ دانگ خونه پدر شیر بها هم نگرفتن جهازم ...

یغنی اینهمه داماد بیچاره باید قبول کنه؟بیچاره پسر فامیل ما نمی دونه داره چی به سر خودش و خانوادش میاد😞😥

الان شیربها دویس تومنه هیچی دیگ جهاز خیلی خوب میارن شنیدی میگن مصلن داماد وظیفه داره چنتا تیکه جهازو ...

یزد و اصفهان جهاز دختراشون زبانزده، مثل اونجا همه چی هست و شیک ؟

جهای مثل یزد و اصفهان سنگین میدن و شیک؟همه چیز بر عهده عروسه؟مثل اون دوتا شهر؟

عزیزم من خودم اصفهان زندگی میکنم اینجا بیشتر برای جهیزیه مصلن دوتا فرش میخرن طرف ما در کمترین حالت چهارتا میگیرن باز من نمیدونم