2777
2789
عنوان

با همسایه ها باید صمیمی شد آیا

121 بازدید | 13 پست

وای من جایی زندگی میکنم که همسایه ها باهم روابط زیادی دارن 

نو عروس که بودم همشون اومدن خونمون بعدم گفتن انشالله بیشتر میریم و میایم 

من اخلاقم اینجوری نیست...نمیتونم صمیمی بشم

چندباری فلان و فلان همسایه ها روضه برگزار کردن نرفتم هی میگن تو چرا نمیای تو کجا بودی و فلان😭

چرا صبحا یا عصرا نمیای خونمون؟

اخه من همچین شخصیتی ندارم

من خونه پدریمم از این مجالس نمیرفتم 

خب برو چه اشکالی داره صمیمیت بین همسایه ها 

ما خونه قبلی مون با همسایه ها صمیمی بودیم البته ن در این حد

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو چه اشکالی داره صمیمیت بین همسایه ها ما خونه قبلی مون با همسایه ها صمیمی بودیم البته ن در این ...

اشکال نداره اما من اینجور زندگی رو دوس ندارم 

اخلاقم و شخصیتم اینجوریه

دوس ندارم وقت و بی وقت یا صبحا خانوم همسایه بیاد احوال پرسی 

حالا از این اخلاقم ناراحت میشن و طلبکار😐

اشکال نداره اما من اینجور زندگی رو دوس ندارم اخلاقم و شخصیتم اینجوریهدوس ندارم وقت و بی وقت یا صبحا ...

اونا هم دیگه خیلی افراط میکنن اینجوری ک شما میگی واقعا میتونی آزار دهنده باشه بنظرم ب این رفتار ادامه بدی خودشون کم کم متوجه میشن علاقه ندارین

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

چند بار گفتم میگن چه کاری اخه😐

سلام عزیزم 

ممنون میشم درخواستم قبول کنید 

خواستم درمورد راکوتان ازتون بپرسم

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .