2777
2789
عنوان

وای خیلی بد شد ژل لب زدم😭😭😭

8970 بازدید | 241 پست

دوستان من ۵۰ روز پیش یه سی‌سی ژل لب زدم و خیلی خوب شده بود 

یکمش جذب شد ولی خب طبیعی و نچرال شد

حالا دیروز رفتم ترمیم یه سی‌سی برام زد ولی لبم خیلی بزرگ شده نمیدونم ورم داره یا خیلی زیاد برام ژل زده

مادرم میگه لبت داره میترکه😭🤦🏻‍♀️

به نظرتون الان که دومین باره زدم ممکنه بخشی ازش جذب بشه و طبیعی بشه؟ لب بزرگ ندوست اصلااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ترمیم نیم سی سی میزد کافی بود

یه نیمم از قبل مونده بود درمجموع میشد یک

الان یجورایی یک و نیم سی سی شده که زیاااده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا ترمیم کردی دوباره ؟یعنی خودت خواستی یا حتما قانونش اینه ؟

ژل جذب میشه دیگه

ترمیم نکنی که لبت کم کم میشه لب سابق خودت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نگران نباش بخشیش جذب میشه

از اینی که هست خیلیی بهتر میشه کوچکترم میشه ورمش هم میره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

نیم سیسی میزدی بهتر بود ،یه دختره نیم سیسی زده بود توی اینستا اینقدر طبیعی شده بوددد

حالا الان ورم داره اما اونقدر تغییر نمیکنه بعد ورم 

حالا چند وقت صبر کن اگر دیدی اردکی هست و غیر طبیعی برو خالیش  کن 

میشه،بلاخره🌄🌱