2777
2789
عنوان

پوستم داغون شده😭😭😭

1173 بازدید | 36 پست

پوستم معلوم نیست اصلا چه مرگشه، به شدت خشکه و احساس کشیدگی پوستمو دارم اما هم جوش میزنم هم چربه،فکر کنم مختلطه، حالا هم جدیدا منافذ پوستم باز شده و جای جوشام مونده،اگه راهکاری دارین بی زحمت کمکم کنین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرطوب کننده پوست چرب یا همون اویل فیری استفاده کن برای جوشاتم محلول کلیندامایسین استفاده کن 

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند

فک کنم سرکه سیب رقیق شده با آب برا پوست چرب و جوشدار خوبه،میگن ph پوست رو تنظیم میکنه،اما برا خشکی نمیدونم!

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عزیزم مرطوب کننده پوست چرب یا همون اویل فیری استفاده کن برای جوشاتم محلول کلیندامایسین استفاده کن&nb ...

مرطوب کننده جوابگو نیست،حتی روغن زیتونم بزنم جذب میکنه همیشه میگم پوستم مثل کویر خشکی میمونه که آب رو به خودش میکشه، محلول رو هم دکتر داده میزنم فایده نداره...

عزیزم بنظرم بجای رعتن به دکتر پوست که جز داروهای شیمیایی که بیشتر پوستو داغون میکنن وقرصاشم عوارض داره پیشنهاد میکنم بهذیه متخصص طب سنتی بری تا باتوجه به طبعت داروها وعرقیات مخصوص به طبعت رو بده و کبد وبدتت رو پاکسازی کنه تا از شرجوشها وخشکی پوست بطور دائمی خلاص شی

خداوندا همان ده که آن به
عزیزم بنظرم بجای رعتن به دکتر پوست که جز داروهای شیمیایی که بیشتر پوستو داغون میکنن وقرصاشم عوارض دا ...

اتفاقا نظر خودمم همینه ولی نمیدونم باید دکتر طب سنتی از کجا آدرسش رو پیدا کنم...

مرطوب کننده جوابگو نیست،حتی روغن زیتونم بزنم جذب میکنه همیشه میگم پوستم مثل کویر خشکی میمونه که آب ر ...

من یه مدتم بقدری پوست خشک بود ک مشت پلکهامم خشکی میزد و پوست پوست بود

وازلین زدم چند روز خیلی عالی شد تمام روز صورتم رو باهاش چرب نیکردم و شب قبل خواب

برای جوش هامم ماسک دارچین و عسل و ابلیمو میزنم و کلیندامایسین خیلی خوووبه

برای شست وشو صورتت فقط شامپو بچه فیروز استفاده کن واقعا عالیه و من خیلی راضیم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
مرطوب کننده جوابگو نیست،حتی روغن زیتونم بزنم جذب میکنه همیشه میگم پوستم مثل کویر خشکی میمونه که آب ر ...

من ی مرطوب کننده گرفتم اسمش کامان ،ایرانیه کلی موادش سویسیه عالیه ینی ابرسانه شدید

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند
اتفاقا نظر خودمم همینه ولی نمیدونم باید دکتر طب سنتی از کجا آدرسش رو پیدا کنم...

ایت الله ضیایی واقعا نسخه هاشون خیلی خوبه ووخیلی جواب داده 

تو نت سرچ کنی برات میاد

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
من یه مدتم بقدری پوست خشک بود ک مشت پلکهامم خشکی میزد و پوست پوست بود وازلین زدم چند روز خیلی عالی ...

ممنونم خانمی،من وازلین هم به پوستم میزدم ولی شنیدم پوست رو تیره میکنه دیگه استفاده نکردم.