2777
2789

عزیزان من عفونت شدید داشتم و دارم که رفتم دکتر یه زائده دید گفت زگیله فردا بیا بسوزونمش عفونت داری نمیتونم ازت نمونه برای ازمایش بردارم 

من دکترمو عوض کردم دکتر جدید گفت اره زائده هست منتهی تا ازمایش نگیرم نمیتونم چیزی بگم خلاصه گفت پاپ اسمیر بده با بررسی مخصوص hpvاگر مثبت شد برو برای hpvtyping

ازمایش من منفی شد فقط التهاب شدید نشون داد گفت چیزی نیست برو سه سال دیگه بیا ولی من حالم بده هنوز استرس دارم

کسی بوده پاپ اسمیر با بررسیhpvداده باشه گزینه ش بود که تیک نخورده بود

من پاپ اسمیر و hpv دادم فقط گزینه التهاب شدید تیک خورده ، همش منفی خداروشکر .. منم سکته کردم تا جواب بیاد 😐😐 

واسه التهاب شدید و عفونت قارچی ک نمیدونم اصلا کی گرفتم ، پماد و شیاف و یه مشت قرص برای من و همسرم نوشت 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت رو خودتون میتونستید ببینید؟ واقعا نمیدونم دلیل التهاب دهانه رحم چیه ، اخه من نه سوزاک و اچ پی وی اینا داشتم ک یکی از دلایلشه، نه علائم عفونت های دیگه ک سوزش و خارش دارن .. بعد از پاپ اسمیر ک خونریزی داشتم دیگه ترشحات قطع شد و بعد از چند وقت عفونت پنیری دیدم 🤔😐 میگم شاید تازه گرفتم .. ولی از طرفی میگم نکنه دلیل التهابم همین عفونته بوده خودم هیچوقت متوجهش نشدم 🤔🤔🤔🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنیhpvرو جدا دادین؟

بله یه ازمایش hpv  جدا دادم و یه ازمایش غربالگری دهانه رحم یا پاپ اسمیر برپایه مایع .. یه همچین چیزی .. ولی دقیقه .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عفونت رو خودتون میتونستید ببینید؟ واقعا نمیدونم دلیل التهاب دهانه رحم چیه ، اخه من نه سوزاک و اچ پی ...

اره عزیزم عفونت عامل التهابه من ترشح دارم همیشه عفونت رو داشتم قبلا تو پاپ اسمیرم عفونت نشون میداد چیز تازه ایی نبود ولی ایندفعه شدید تر ترشحاتم هنوز هست

شماhpvرو جدا دادین یا پاپ اسمیر با بررسیhpv

بله یه ازمایش hpv جدا دادم و یه ازمایش غربالگری دهانه رحم یا پاپ اسمیر برپایه مایع .. یه همچین چیزی ...

نمیدونم دکتر چرا hpvبرام ننوشت فقط گفت اگرباشه تو ازمایشت میاد

اره عزیزم عفونت عامل التهابه من ترشح دارم همیشه عفونت رو داشتم قبلا تو پاپ اسمیرم عفونت نشون میداد چ ...

خب عفونت شما ایا رنگ خاصی داشت یا سوزش و خارش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمونه ازم گرفت دکتر ، بعد تو مایع گذاشت و بردم تحویل ازمایشگاه دادم .. چون تشخیص دکتر التهاب شدید بود میخواست بدونه دلیلش چیه .. 

ببینید یه ازمایش اچ پی وی داشتم 

یکیشم liquid base تو این هم اگر اچ پی وی باشه مشخص میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه سوزش نه خارش تا دو هفته پیش سبز الان که دارم استفاده میکنم سفید

ان شاءالله زودتر خوب بشیم هردومون .. برای من هیچوقت سبز و اینا نبود .. این ماه باید برم پیش دکتر امیدوارم بگه التهاب از بین رفته و میتونید اقدام ب بارداری کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله زودتر خوب بشیم هردومون .. برای من هیچوقت سبز و اینا نبود .. این ماه باید برم پیش دکتر امی ...

انشالله عزیزم کجا زندگی میکنی؟من میترسم برم پیگیری کنم بگن  ازمایشhpvبده فقط حالم هر روز داره بدتر میشه

تو ازمایش اچ پی وی اصلی ، نوع و تایپ پرخطر یا کم خطر ویروسه مشخص میشه .. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40