2777
2789

بچه ها من هیچ وقت کافه نرفتم

خودم میدونم کافه با کافه فرق داره

اما اونجایی که شما میرید چطوریاست، چیا سفارش میدین قیمت ها چطوره

تا چه مدت زمان میشه موند توش

انعام هم میدین؟

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

زمان که تا هروقت از اونجا استفاده کنین

انعام نه معمولا

سفارش هم که هرچی دوست داری،بین قهوه ها من موکا دوس دارم و یا هرچی در لحظه هوس کنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انعام که خیر... تابستون باشه نوشیدنی خنک یا بستنی یا میلک شیک سفارش میدم زمستون باشه کیک نوتلا با قهوه ترک... علاقه خیلی زیادی به موکا دارم و کیک نوتلا

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

کافه هایی که من میرم اکثرا به صورت کافه کتابه هر تایمی دلم بخواد میشینم کتاب میخونم نوشیدنی یا غذا و سالاد و اینام سفارش میدم و خب قیمتا تقریبا همه جا مثل همه من شیک های مختلف میگیرم هر کدوم از ۹۵ تومن شروع میشه پیتزاهاشم ۲۸۰ تاا ۶۰۰ 

انعام هم نه نمیدم ولی با خانواده برم بابام میده

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت

چیز خاصیو از دست ندادی

مثل رستورانه فقط جوون و .. توش ریخته 

یه سری سیگار میکشن

کلیم نوشیدنی عجیب و غریب گرون داره

تا هر وقت خودت بخوای

نه انعام نمیدیم

More water flowed under the bridge, people changed their minds

ما میریم یکم می‌شینیم بعد میاد سفارشا رو میگیره آماده شد میخوریم و میام بیرون 

ولی بعضیا هستن در حد دو سه ساعت شایدم بیشتر می‌شینن

تقریبا همه چی هم داره بستنی و شیک و آبمیوه، انواع قهوه و...پیتزا اینام داره 

معمولا فضاشم تاریکه زیاد روشنایی به کار نمیبرن

مث رستورانه

تو ک میخوای واسه اولین بار بری اول نگا کن و دنج ترین و خلوت ترین نقطه رو انتخاب کن واسه نشستن ک راحت باشی

واست منو میارن

انتخاب میکنی انواع نوشیدنی ها و شیک و چیز کیک یا پاستا و پیتزا

البته اول نگا ب قیمتا بنداز بعد سفارش بده

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

انعام لازم نیست بستگی داره اگر به قهوه علاقه داری میتونی چیزای این مدلی سفارش بدی میتونی شیک یا نوشی ...

مرسی عزیزم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
زمان که تا هروقت از اونجا استفاده کنینانعام نه معمولاسفارش هم که هرچی دوست داری،بین قهوه ها من موکا ...

همیشه به شادی بری، با آدمایی که دوستشون داری